Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (569)
Filtrera omdömen
569 resultat
Medlemsbetyg
163
245
106
39
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
163
245
106
39
16
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 569 omdömen
Omdömet skrevs 3 januari 2018 från mobil enhet

Perfekt plats att varva ned, njuta av gog mat och dryck, läsa vid strandkanten... städad strand, jättefin service, utsökt frukostbuffé... bra läge på ön
Skulle definitivt välja samma hotell igen om jag kommer tillbaka till Phu quoc!

Bodde här: januari 2018, reste med familjen
1  Tack Katarina S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SaigonPhuQuoc, Quản lý bộ phận lễ tân på Saigon Phu Quoc Resort, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2018
Google-översättning

Dear Mr & Mrs GENTZEL SANBERG KATARINA,
On behalf of management, thank you very much for the excellent review of your recent stay at Sai Gon Phu Quoc Resort & Spa from December 29, 2017 to January 03, 2018.
Then, we are very grateful to have your kind comments of location, good breakfast, and services, which are the great motivation to improve our resort better.
Once again, thank you for having your family in this New year. We’re very honour to welcome yours back Sai Gon Phu Quoc resort &Spa with some offer for regular guests next year.
Happy New Year

Best Regards,
Nguyễn Ngọc Linh
Front Office Manager
-------------------------------------------
A: 62 Tran Hung Dao, Phu Quoc island, VN
T: +84 2973 846 999 | F: +84 2973 847163
W: vietnamphuquoc.com
E: phuquocrecept@vietnamphuquoc.com
GDS: Chain: IQ | Amadeus PQCPHU | Sabre
171305 | Galileo: 53093 | Worldspan: PHUQ

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2017 från mobil enhet

Vi upplever att hotellet har gjort sina bästa år, det var säkert jättefint för 5-6 år sedan men det är nu i behov av renovering och omstart.
Stranden har en betongkant längst ner som är hal och smutsig. Bredvid hotellet är stranden mycket finare.
Stor fin pool men stenplattor och kakel är trasigt på sina ställen och en hel del skräp.
Längst ner mot stranden har de restaurangbord och stolar för utomhus buffé men de används inte. Istället äter man buffé i restaurangen ovanför. Frukost serveras i en annan restaurang inomhus. Maten ok men ingen upplevelse.
Gymmet är gammalt och slitet utan fungerande luftkonditionering.
Spa delen har vi inte provat, finns många andra massörer på stranden.
Generellt är så är denna delen av Long Beach ganska sliten, många hotell ser förfallna och tomma ut, på flera ställen byggs det.

Bodde här: november 2017, reste med familjen
Tack Johanna S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SaigonPhuQuoc, Quản lý bộ phận lễ tân på Saigon Phu Quoc Resort, svarade på det här omdömetSvarade 5 november 2017
Google-översättning

Dear sir/madame Johanna S,
Firstly, on behalf of management, thank you very much for your stay at Sai Gon Phu Quoc Resort & Spa in recent holiday. Next, we do apologize for the air-condition not work one time in the Gym. For beach, because of influence by storm on some recent days, it cause to our beach lost too much sand. We hope the sand will be fulfilled next month.
Through guest’s comment, we will continue maintaining our hotel’s facility to satisfy guest’s expectation.
Finally, we look forward to welcoming your family again at Sai Gon Phu Quoc resort & Spa next visit with the fine sandy beach and some positive improvement.

Best Regards,
Nguyễn Ngọc Linh
Front Office Manager
-------------------------------------------
A: 62 Tran Hung Dao, Phu Quoc island, VN
T: +84 2973 846 999 | F: +84 2973 847163
W: vietnamphuquoc.com
E: phuquocrecept@vietnamphuquoc.com
GDS: Chain: IQ | Amadeus PQCPHU | Sabre
171305 | Galileo: 53093 | Worldspan: PHUQ

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2017

Hade fått höra av en jobbarkompis att Vietnam och Phu quoc var ett fantastiskt ställe att resa till. Han hade varit där för fem år sedan och berättade lyriskt om resmålet. Vi hade sett fram emot denna resa länge. Vi hade en bra semester och hotellet med frukost var helt ok. Trevlig personal men ganska dåliga på engelska. Hotellområdet var rent och fint. Poolen var bra och det fanns solsängar så det räckte. Stranden var också fin men det flöt iland mycket sopor som dom rensade flera gånger per dag. Vattnet var grumligt. Det som är synd med resmålet är att hela ön håller på att byggas sönder. Resort efter resort byggs.. Allt det genuina försvinner. Det är det som gör att vi inte kommer att åka tillbaka. Men som sagt semestern var bra. Fanns billiga restauranger där vi kunde äta två varmrätter modell större och 4 st öl och det kostade under 100 kr.

  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Anders S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SaigonPhuQuoc, Front Office Manager på Saigon Phu Quoc Resort, svarade på det här omdömetSvarade 6 maj 2017
Google-översättning

Dear Anders S,
On behalf of Sai Gon Phu Quoc Resort & Spa team, thank you so much for your staying in our resort this time. We are grateful to read your kind comments on our good services, breakfast, pool, beach and nice staff.... We appreciate your constructive feedback of English ability. Nowadays, we have had the English course for staff every week.
Phu Quoc island is changing day by day to become the hospitality and tourist industry, it is the reason why there are many resorts, hotels, entertainment... have been built.
So, we hope that your next visit will be more pleasant, amazing with improvement of our resort in particular and Phu Quoc in general.

Best Regards,
Nguyễn Ngọc Linh
Front Office Manager
-------------------------------------------
A: 62 Tran Hung Dao, Phu Quoc island, VN
T: +84 2973 846 999 | F: +84 2973 847163
W: vietnamphuquoc.com
E: phuquocrecept@vietnamphuquoc.com
GDS: Chain: IQ | Amadeus PQCPHU | Sabre
171305 | Galileo: 53093 | Worldspan: PHUQ

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2017 från mobil enhet

Trevligt hotell med bra läge. Nära till allt men ändå lugnt. Fin strand med bekväma solstolar och några hängmattor. Handdukar fanns vid stranden.Färsk frukt på rummet var dag. Mycket bra frukost med alla sorters frukt mm.

Bodde här: mars 2017, reste som ett par
Tack Ulla J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SaigonPhuQuoc, Giám đốc quan hệ khách hàng på Saigon Phu Quoc Resort, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2017
Google-översättning

Dear valued guest,
Thank you very much for your staying in Sai Gon Phu Quoc Resort & Spa this holiday.
We are thankful to you for nice reviews about our services. Our goal is that “welcoming each guest as if they will be served in their own home” and your comments are the seal of approval on our efforts.
We always encourage customers book directly with us to get the best care, as well as being stored for loyalty customer program of Saigon Phu Quoc Resort & Spa for the next vacation with the great and extremely preferential policies.
We look forward to welcoming you again in Sai Gon Phu Quoc resort & Spa with some offer for regular guest in order to have your max rating of 5.

Pham Thi Hong Phuoc
Guest Relation Officer
-------------------------------------------
A: 62 Tran Hung Dao, Phu Quoc island, VN
T: +84 773 846 999 | F: +84773 847163
W: vietnamphuquoc.com | M: +84 1238 333 7699
E: guestrelation@vietnamphuquoc.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2017

Mycket välskött och vackert hotell med fantastiskt trevlig och service inriktad personal. De fixar flyg biljetter och allt som du önskar inget verkar omöjligt, de gör det också med ett leende som är äkta. Frukosten var kanon och även om jag kan tycka att maten i restaurangen var lite slätstruken så var den god, dock är det mycket dyrare på hotellet än om du bara går över gatan. stranden och solstolar med nytvättade varma handdukar på morgonen lämnade inte mycket att anmärka på, de städade stranden och det var mycket välskött, tyvärr så blåste det in mycket skräp de veckor vi var där och vattnet var inte det turkosa som man önskar sig, så hur mycket de än städade så var vattnet inte ok , poolområdet var dock bra och fräscht med schyst bar. Sammantaget ett mycket bra och vackert hotell fräscha rum som städades nitiskt varje dag även hotell området städades hela tiden, spa anläggningen var också bra med bubbel bad olika bastuformer och olika massage typer som utfördes av kvalificerad personal.

  • Bodde här: mars 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Service
Tack annelimandersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SaigonPhuQuoc, Giám đốc quan hệ khách hàng på Saigon Phu Quoc Resort, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2017
Google-översättning

Dear Mrs ANDERSSON ANNELI MARIA,
On behalf of management, many thanks for your choosing to stay at Sai Gon Phu Quoc Resort and Spa from March 06 to March 20, 2017.
We are very happy to receive your good review about our services with great rating on Tripadvisor.
Sai Gon Phu Quoc is always proud of more than 15 years experiences in Hospitality,beside that we always keep up by changing and upgrading our facilities to make customer's vacation is fulfilled with satisfied and comfortable.
Once again, thank you very much and we look forward to welcoming you in the nearest future.

Pham Thi Hong Phuoc
Guest Relation Officer
-------------------------------------------
A: 62 Tran Hung Dao, Phu Quoc island, VN
T: +84 773 846 999 | F: +84773 847163
W: vietnamphuquoc.com | M: +84 1238 333 7699
E: guestrelation@vietnamphuquoc.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen