Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt häng”

Sunset Beach Bar & Restaurant
Rankad som nr 6 av 345 Restauranger i Phu Quoc Island
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 13 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Lokal mat
Middagsalternativ: Frukost
Omdömet skrevs 26 oktober 2017 från mobil enhet

Mysig bar med goda nudlar och härlig utsikt. Trevlig personal och avslappnad atmosfär.
Ser fram emot en drink i solnedgången.

2  Tack Louise A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anh Duc N, Manager på Sunset Beach Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 31 oktober 2017
Google-översättning

Dear Louise A,

Thank you so much for taking your time reviewing for us. Hope you have a great trip!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (288)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1418 av 288 omdömen

Omdömet skrevs 12 juni 2017 från mobil enhet

Kom hit och ta en drink i solnedgången! Justin som jobbar här är super trevlig som gärna bjuder på bra tips om vart man kan hitta bra stränder på ön ☺️

1  Tack Leo L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anh Duc N, Manager på Sunset Beach Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 13 juni 2017
Google-översättning

Dear LeoL,

Thank you so much for taking your time to review for us. We hope you have a great experience here!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 mars 2017 från mobil enhet

En strandbar som uppfyller kraven man kan ställa på ett sådant ställe. De har ett mycket bra utbud på drinkar och kalla fruktjuicer.
Som gäst har man fri tillgång till solstolar vilket annars är kostsamt.
Att tala engelska är inte personalens starka sida men de är positiva och serviceinriktade. En kille i personalen klarar engelskan bra och kan hjälpa dig med det mesta.

1  Tack KristinaLars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anh Duc N, Chủ sở hữu på Sunset Beach Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 23 mars 2017
Google-översättning

Dear KristianaLars,

Thank you so much for taking your time to review for us. We are really happy to have you. Hope you have a great time here in Phu Quoc island.

Have a wonderful day,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2017 från mobil enhet

Riktigt goda nudlar med räkor eller kyckling Supertrevlig personal och gratis solstolar om du äter eller dricker något ✌️

Tack Tommy J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anh Duc N, Owner på Sunset Beach Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 3 mars 2017
Google-översättning

Thank you so much for taking your time to review for us, Tommy J. Have a wonderful day!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2017 från mobil enhet

Underbart att äta middag eller ta en smoothie och samtidigt njuta av solnedgången.
Pizzorna rekommenderas varmt, jättegoda! Riktigt bra botten och bra och lagom med pålägg.

Bra service och vänlig personal, knackig engelska, men dom försöker så gott det går.

Man ska väl kanske inte äta pastarätter i Vietnam, håll er i vilket fall borta från carbonaran här, den är helt smaklös och innehåller kokt påläggsskinka istället för bacon. Billig men inte värt överhuvudtaget.

Rekommenderar att besöka denna strandbar.

Tack Camillaalmlof
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andy N, Manager på Sunset Beach Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2017
Google-översättning

Thank you so much for taking your time to review for us. Please give us more advice and feedback if you have more. We highly value your review. Have a great day!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sunset Beach Bar & Restaurant tittade också på

Phu Quoc Island, Kien Giang Province
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
 
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
Duong Dong, Phu Quoc Island
 
Phu Quoc Island, Kien Giang Province
Duong Dong, Phu Quoc Island
 

Besökt Sunset Beach Bar & Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt