Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beau jardin, bien situé, sur la plage”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
The Royal Beach Seminyak Bali - MGallery Collection
Rankad som nummer 37 av 148 hotell i Seminyak
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 4 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Raoul D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
theroyalmanager, Marketing Coordinator på The Royal Beach Seminyak Bali - MGallery Collection, svarade på det här omdömetSvarade december 6 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (2 850)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2 7462 750 av 2 850 omdömen

Omdömet skrevs december 3 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Nussbr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
theroyalmanager, Marketing Coordinator på The Royal Beach Seminyak Bali - MGallery Collection, svarade på det här omdömetSvarade december 5 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 3 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack albertYogya
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 1 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack karinbeach
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Yves H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
theroyalmanager, Marketing Coordinator på The Royal Beach Seminyak Bali - MGallery Collection, svarade på det här omdömetSvarade november 28 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Seminyakhotell
0.9 km bort
The Seminyak Beach Resort & Spa
0.3 km bort
Courtyard Bali Seminyak Resort
0.4 km bort
Double-Six Luxury Hotel Seminyak
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.2 km bort
Pelangi Bali Hotel
Pelangi Bali Hotel
Nr 83 av 148 i Seminyak
1 085 omdömen
2.0 km bort
W Bali - Seminyak
W Bali - Seminyak
Nr 19 av 148 i Seminyak
3 506 omdömen
0.5 km bort
The Oberoi Bali
The Oberoi Bali
Nr 11 av 148 i Seminyak
1 709 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Royal Beach Seminyak Bali - MGallery Collection? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Royal Beach Seminyak Bali - MGallery Collection

Adress: Jl. Camplung Tanduk, Seminyak Beach | PO Box 3384, Seminyak 80033, Indonesien (Tidigare Sofitel Seminyak Bali)
Telefonnummer:
Region: Indonesien > Bali > Kuta District > Seminyak
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 17 av Strandhotell i Seminyak
Nr 20 av Familjehotell i Seminyak
Nr 25 av Romantiska hotell i Seminyak
Nr 33 av Spahotell i Seminyak
Nr 35 av Lyxhotell i Seminyak
Prisklass: 966 kr - 2 562 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — The Royal Beach Seminyak Bali - MGallery Collection 5*
Antal rum: 142
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med ACCOR, Booking.com, Hotels.com, Agoda, Expedia, Ctrip TA, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Royal Beach Seminyak Bali - MGallery Collection. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
The Royal Beach Seminyak Bali Hotel Seminyak
Sofitel Hotel Seminyak Bali
Sofitel Hotel Denpasar
Sofitel Seminyak Bali
Sofitel Bali
Denpasar Sofitel

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt