Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 440)
Filtrera omdömen
1 440 resultat
Medlemsbetyg
585
525
229
54
47
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
585
525
229
54
47
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 440 omdömen
Omdömet skrevs 13 juni 2019 från mobil enhet

Sjukt bra hotel, för inga pengar alls. Om man jämnflr med Sverige så är det som Clarion, fast 10 gånger billigare. Personalen är sjukt trevliga, och vi vill tacka Ani, Oky, Era, Juni, Rista speciellt för att de tog emot oss på enn fantastiskt vis. Kom ihåg våra namn och man kände sig välkommen.

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste med vänner
1  Tack Teuta H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gede W, Manager på Grandmas Plus Hotel Seminyak, svarade på det här omdömetSvarade 15 juni 2019
Google-översättning

Dear Mr/s. Teuta H,

Warmest Greetings from Grandmas Plus Hotel Seminyak

Thank you for staying at Grandmas Plus Hotel Seminyak and We greatly appreciate for taking time to share your stay experience with the Tripadvisor viewers and are delighted that you have enjoyed your stay with us.

We loved to hear that you feel happy of our facilities, and services, Thank you also for mentioning Ani, Oky, Vita, Era, Juni ang Rista, our staff member and we very appreciate your feedback. we will strive to maintain all our best services.Traveler’s feedback is a valuable source of motivation for us as we strive to achieve even higher standards of service and care.

We look forward to welcoming you back to Grandmas Plus Hotel Seminyak in the near future.
Thank you.

Sincerely Yours
Gede Wijaya
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 maj 2019 från mobil enhet

Vi stannade till 2 dagar i semniyak innan vårt flyg gick hem, det var över förväntan bra!! Bor man på Grandmas har man nära till det mesta, stranden, shopping och restauranger! Tipp topp hotel med bra och fräscha rum, toppen service! Gratis shuttle service till flygplatsen, toppen hjälp av Ani!! Your the best!

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste med vänner
1  Tack lellehejhopp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gede W, Manager på Grandmas Plus Hotel Seminyak, svarade på det här omdömetSvarade 25 maj 2019
Google-översättning

Dear Mr/s. Lellehejhopp,

Warmest Greetings from Grandmas Plus Hotel Seminyak

Thank you for staying at Grandmas Plus Hotel Seminyak and We greatly appreciate for taking time to share your stay experience with the Tripadvisor viewers and are delighted that you have enjoyed your stay with us.

We loved to hear that you feel happy of our facilities, and services, Thank you also for mentioning Ani our staff member and we very appreciate your feedback. we will strive to maintain all our best services.Traveler’s feedback is a valuable source of motivation for us as we strive to achieve even higher standards of service and care.

We look forward to welcoming you back to Grandmas Plus Hotel Seminyak in the near future.
Thank you.

Sincerely Yours
Gede Wijaya
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 januari 2019 från mobil enhet

Mycket bra hotell till en billig peng! Fantastiskt bemötande av all personal på Hotellet & i den tillhörande restaurangen. Nära till stranden såväl som ATM & butiker. Det är ganska små rum men de är fräscha & fina, smarta lösningar på förvaring under säng.

Datum för vistelsen: januari 2019
Tack linushallen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gede W, Manager på Grandmas Plus Hotel Seminyak, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2019
Google-översättning

Dear Mr/s. Linushallen,

Warmest Greetings from Grandmas Plus Hotel Seminyak

Thank you for staying at Grandmas Plus Hotel Seminyak and We greatly appreciate for taking time to share your stay experience with the Tripadvisor viewers and are delighted that you have enjoyed your stay with us.

We loved to hear that you feel happy of all our facilities and services. And great thank you for your appreciation to our team member that they are good friendly during servicing you. T

Traveler’s feedback is a valuable source of motivation for us as we strive to achieve even higher standards of service and care.

We look forward to welcoming you back to Grandmas Plus Hotel Seminyak in the near future.
Thank you.

Sincerely Yours
Gede Wijaya
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2017

Vår plånbok blev stulen (kreditkort och pengar) vi kunde inte betala hotellets vistelse. Vi informerade om vår situation. Och bad vänligt om att få checka ut 3 nätter tidigare. Men de tog våra pass och sa att vi måste tillbringa alla nätter. Vi ringde booking.com det skickade 3 mail och bad vänligt om att vi skulle få checka ut 3 nätter tidigare. Men det lyssnade inte på de eller oss. Till slut hota de oss med att ta vår dator eller telefon samt ringa polisen. Vi sa vänligt att vi bara har råd just nu med 3 nätter men det lät inte oss gå här ifrån med våra pass förens vi betalat alla nätter.

Manager på hotellet är en bitter gubbe som inte kan service för 5 öre! De gillar dig så länge du har pengar men sen är du bara skit för de!

ALDRIG GRANDMAS IGEN!

Datum för vistelsen: januari 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack hej2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mastra M, Manager på Grandmas Plus Hotel Seminyak, svarade på det här omdömetSvarade 12 januari 2017
Google-översättning

Dear Hej2017/Mehdy

Thank you for posting your review on TripAdvisor after your stay at Grandmas Hotel Plus Seminyak.

We have done an investigation to your sentiments expressed in your review, and I am sorry that the incident of being robbed in Kuta which bring you to unideal situation.

Our Assistant Manager and myself as Hotel Manager assisted you to report to police station and provide a complimentary telephone for overseas call to call your Bank to cancelled Credit card and including free telephone call to call # Mc Donald # for your food delivery order.

We have asked your passport to guarantee your stay as you extend stay for another 2 nights and you committed to resolve the payment in 3 days in which we already allow you to stay with us without a payment guarantee.

We were very sorry that you have accident / robbed in Kuta and we have try to assist every guest in difficult situation to resolved their problem, however in your case our efforts of every team member leave with sentiments like you have expressed in your review and we do take it personally.

I trust the TripAdvisor audience to research thoroughly and weigh your review against all the other reviews and come to the correct conclusion if Grandmas Hotel Plus Seminyak will suit them. I am again very sorry this un fortune situation happened to you.

Thank you

Regards

Mastra
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2016 från mobil enhet

Modernt och enkelt. Jag och min flickvän bodde här i 1 vecka. Vi trivdes bra.

+ Fina rum
+ Bra frukost
+ Nära till seminyak beach
+ Bra room service
+ Många TV kanaler

- Dålig ljudisolering hörde rätt mycket in i vårt rum.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Honestguy21
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mastra M, Manager på Grandmas Plus Hotel Seminyak, svarade på det här omdömetSvarade 10 november 2016
Google-översättning

Dear ..

Warmest Greetings from Grandmas Seminyak Hotel

Thank you for staying at Grandmas Seminyak Hotel and writing a review about your stay on TripAdvisor.

We greatly appreciate for taking time to share your stay experience with the TripAdvisor viewers and are delighted that you have enjoyed your stay with us. The room with sound proof for our concern for the improvement.

Traveller's feedback is a valuable source of motivation for us as we strive to achieve even higher standards of service and care.

We look forward to welcoming you back to Grandmas Seminyak Hotel in the near future

Regards
Mastra
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen