Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Motormuseet i Franschhoek på
från 43,20 US$
Mer information
från 348,20 US$
Mer information
från 152,30 US$
Mer information
från 191,90 US$
Mer information
Omdömen (1 420)
Filtrera omdömen
1 420 resultat
Medlemsbetyg
1 079
301
29
7
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 079
301
29
7
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 420 omdömen
Omdömet skrevs 1 februari 2018 från mobil enhet

Ett måste om man är bilintresserad. Helt fantastisk samling som de förnyar löpande.
Bilarna är i ett otroligt skick och körbara

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack Johan & Malin H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2017 från mobil enhet

Museet visade för oss framför allt tidiga 1900 tals modeller i otroligt fin kondition. I vårt tycke absolut värt att besöka!
Toppade det med flera intressanta racingbilar ftånvsenare datum. Kul att kan tydligen också byter ut bilarna som ställs ut få man har fler än 200.
Fika bör man dock göra någon annanstans.

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Tack r0bert789
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 mars 2017 från mobil enhet

Ca 80 bilar var uppställda vid vårt besök. Mycket tidig bilhistoria i originalskick att titta på! Ganska skoj, även för oss som inte är så intresserade av bilar generellt. En kul kombination är att även se till att göra en vin avsmakning inne på området.

Datum för upplevelsen: mars 2017
Tack anton_tmp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2017 från mobil enhet

Om man är bilentusiast! Det finns bilar från begynnelsen och även olika inriktningar typ formula ett. Det finns motorcyklar och riktigt gamla cyklar. Vackra fastigheter och mycket välordnat.

Datum för upplevelsen: februari 2017
Tack Ylva T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2017

Om du är bilintresserade så är det här ditt mecka. Fantastiska bilar från historiens start till idag

Datum för upplevelsen: februari 2017
Tack 1978Stefan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen