Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Venetian Las Vegas
Visa priser
Gillar du att spara pengar? Vi söker igenom upp till 200 webbplatser för att hitta de lägsta priserna
Hotell i närheten
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Harrah's Las Vegas(Las Vegas)
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Pool
The Mirage Hotel & Casino(Las Vegas)
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Wynn Las Vegas(Las Vegas)
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (26 613)
Filtrera omdömen
26 613 resultat
Medlemsbetyg
17 355
6 041
1 809
808
600
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
17 355
6 041
1 809
808
600
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
611 av 26 613 omdömen
Omdömet skrevs februari 20 2017

Venetian är ett av de absolut vackraste och häftigaste hotell vi bott på.
Man kan gå hur länge som helst och bara njuta av allt fint. Vi anlände tidigt till hotellet och lämnade in våra väskor på bagageförvaringen. När vi sen fick vårt rum så levererades väskorna av den mycket trevliga personalen som ansvarade för bagageförvaringen. När vi checkade in så hittade dom först inte vår bokning, trots att vi visade vårt bokningsnummer...inget bra bemötande. När dom äntligen hittade vår bokning så erbjöds vi en uppgradering med Stripview för 40 dollar natten. Vi tog erbjudandet men blev riktigt besvikna när stripview visade sig vara en liten glimt av de andra byggnaderna på the strip, det kändes precis som en nyinspelning av sällskapsresan. Vi bytte genast tillbaka till ett vanligt rum med precis lika bra utsikt, men 40 dollar billigare. Vi hade bokat ett rum för tre, men fann till vår förvåning att det bara fanns ett lakan till den tredje personen. Efter samtal till receptionen så kom dom upp med en filt och en kudde! Vem sover med en filt på ett femstjärningt hotell??? Efter ytterligare ett samtal så kom dom upp med ett likadant täcke som vi andra hade. När det gäller minibaren så är det ett stort skämt! Priserna är så höga så det är billigare att ta taxi till Valmart och köpa något där. Rör du en enda grej från minibaren eller från varorna ovanpå Minibaren så läggs summan direkt på din hotellräkning. Vilket vi fick korrigera senare.
För oss så kändes det som att det är viktigare för hotellet att dra in pengar än att ge gästerna ett bra intryck. Venetian är fantastiskt, så länge du inte behöver bo på hotellet. Vi har bott på tre andra hotell i Las Vegas förutom Venetian så vi har lite att jämföra med. Venetian må vara det finaste hotellet, men definitivt inte det mest prisvärda.
Nästa gång bor vi på Trump International istället, ett riktigt femstjärnigt hotell enligt vårt tycke.

  • Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack VAndersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade februari 24 2017
Google-översättning

Dear VAndersson,

Thank you for taking the time to write about your recent experience at The Venetian resort. I want to extend my apologies for any inconvenience you encountered during your stay. I apologize for your disappointment with your suite view, as well as with the refreshment center inside your suite. Please know that I will absolutely share your feedback with our teams for further review and future improvements. Thank you again, and I certainly hope for another opportunity to welcoming you back to The Venetian in the future.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
4
Omdömet skrevs februari 13 2017 från mobil enhet

Underbart hotell
Gondolerna med de sjungande gondoljärerena gav känslan av att vara i Venedig på riktigt . Underbar svit fick frågan att byta upp oss men tackade nej.
Wi-fi kostade 40 dollar per dygn i dyraste laget!!!
Annars var hotellet så stort , tog oss ett par dagar att besöka allt
Rek detta varmt

Bodde här: Februari 2017, reste som ett par
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade februari 15 2017
Google-översättning

Thank you so much for your review of your stay at The Venetian. I am delighted that you had a wonderful experience with us! The resort fee of $39+tax per night has other amenities attached to it other than internet access. I hope you were able to enjoy them as well, which includes your unlimited access to the Canyon Ranch Spa Fitness Center, local and toll free calls, daily newspaper, free boarding pass printing, PressReader (digital periodicals) and parking. The beautiful thing about our property is that with one reservation, you are able to enjoy the vast amenities that 2 hotels have to offer, The Venetian/The Palazzo, plus our smaller tower which is equally beautiful, the Venezia. I am pleased that you were able to enjoy all these features of our resort.

I am grateful for your review and I hope to welcome you back on a future visit.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 4 2016 från mobil enhet

Vi bodde på Venetian under två nätter i november. Rummen var både stora, fina och fräscha. Hotellet kändes ganska "tacky" eftersom det uppenbarligen var nybyggd men de försökt att få det att framstå som antikt. Favoritstället på hotellet var rummet som skulle föreställa Venedig med gondoler och ständigt blå himmel. Det mest negativa med hotellet var casinot där det var svårt att hitta ut och med alla människor som spelade bort sina pengar samtidigt som dom drack alkohol och rökte inomhus (!!). För att summera det hela så var vi nöjda med vistelsen då det var prisvärt och väldigt överväldigande.

Bodde här: November 2016, reste med familjen
Tack Birgitta R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade december 6 2016
Google-översättning

Dear Birgitta R,

Thank you for choosing The Venetian as host for your recent visit to Las Vegas. I am over joyed to learn your favorite part of our resort was our beautifully re-created historic landmarks of Venice, Italy. I am so very pleased to hear that you had an enjoyable stay. I value your patronage and certainly hope to host you again so that we may continue to amaze you with our Unmatched Service Standards.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 2 2016 från mobil enhet

En helt fantastisk upplevelse. Lyxiga stora vackra rum. Både dusch och bad med separat toalett. Sminkbord. Underbart skön säng med härliga kuddar. Soffgrupp, matbord och 3 tv, 1 vid soffan, 1vid sängen och 1 i badrummet. Elektriska gardiner. Snygg, rent och fräscht med fantastisk service. Perfekt roomservice. Hotellet hade stort shoppingcenter och gondolhyrning. Stort casino, många barer och restauranger med " uteservering" inomhus. Det var ett perfekt val för att fira sin 50-årsdag.

Bodde här: December 2016, reste med vänner
Tack SusseGYS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade december 3 2016
Google-översättning

Dear SusseGYS,

Thank you for sharing your wonderful experience on TripAdvisor regarding your past stay with us. Your review has provided our fellow TripAdvisor travelers as well as our teams with such great insight in The Venetian experience. Thank you so much for taking the time to bring us a candidly fantastic snapshot of your experience at The Venetian.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 4 2016

Oerhört bra och lyxigt till rimliga priser, här finns allt ! Vi stannade 2 nätter men 3 är nog det minsta man ska stanna. Underbar suite och service, 20 tal restauranger, de flesta i toppklass, 7 pubar, 2 kasinon, nattklubb 2 pooler........ja allt man kan önska sig......superbra !!!!!!
Dock inget kaffe eller te på rummet......

  • Bodde här: Oktober 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Annerhall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade oktober 5 2016
Google-översättning

Dear Annerhall,

Thank you for choosing The Venetian! We truly appreciate your patronage in a city where there are many fantastic choices. We strive to provide our guests with one of a kind, world class experiences with memories to last a lifetime. I am happy to know you enjoyed your stay from start to finish. We look forward to welcoming you back again for years to come!

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen