Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra hotell med bra rum”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 12 sidor till!
The Venetian Las Vegas
Rankad som nummer 10 av 263 hotell i Las Vegas
Certificate of Excellence
MiljöledareGuldnivå
Omdömet skrevs mars 26 2017 från mobil enhet

Riktigt bra hotell med stora rum. Vi skrev upp oss på rum med poker rate som betyder att du får nästan halva priset på rummet om du snittar 6 timmar poker om dagen i Venetians pokerrum.

Dessa rummär väldigt stora och är väldigt fina.

Bodde här: Februari 2017, reste med vänner
Tack Niklas A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade mars 27 2017
Google-översättning

Dear Niklas A,

Thank you for staying at The Venetian resort. We truly appreciate your feedback and I am satisfied to know how much you enjoyed the amenities here on property. I am also happy to know you enjoyed your time gaming in our poker room. I look forward to welcoming you back again in the near future.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (25 687)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 25 687 omdömen

Omdömet skrevs februari 20 2017

Venetian är ett av de absolut vackraste och häftigaste hotell vi bott på.
Man kan gå hur länge som helst och bara njuta av allt fint. Vi anlände tidigt till hotellet och lämnade in våra väskor på bagageförvaringen. När vi sen fick vårt rum så levererades väskorna av den mycket trevliga personalen som ansvarade för bagageförvaringen. När vi checkade in så hittade dom först inte vår bokning, trots att vi visade vårt bokningsnummer...inget bra bemötande. När dom äntligen hittade vår bokning så erbjöds vi en uppgradering med Stripview för 40 dollar natten. Vi tog erbjudandet men blev riktigt besvikna när stripview visade sig vara en liten glimt av de andra byggnaderna på the strip, det kändes precis som en nyinspelning av sällskapsresan. Vi bytte genast tillbaka till ett vanligt rum med precis lika bra utsikt, men 40 dollar billigare. Vi hade bokat ett rum för tre, men fann till vår förvåning att det bara fanns ett lakan till den tredje personen. Efter samtal till receptionen så kom dom upp med en filt och en kudde! Vem sover med en filt på ett femstjärningt hotell??? Efter ytterligare ett samtal så kom dom upp med ett likadant täcke som vi andra hade. När det gäller minibaren så är det ett stort skämt! Priserna är så höga så det är billigare att ta taxi till Valmart och köpa något där. Rör du en enda grej från minibaren eller från varorna ovanpå Minibaren så läggs summan direkt på din hotellräkning. Vilket vi fick korrigera senare.
För oss så kändes det som att det är viktigare för hotellet att dra in pengar än att ge gästerna ett bra intryck. Venetian är fantastiskt, så länge du inte behöver bo på hotellet. Vi har bott på tre andra hotell i Las Vegas förutom Venetian så vi har lite att jämföra med. Venetian må vara det finaste hotellet, men definitivt inte det mest prisvärda.
Nästa gång bor vi på Trump International istället, ett riktigt femstjärnigt hotell enligt vårt tycke.

  • Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack VAndersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade februari 24 2017
Google-översättning

Dear VAndersson,

Thank you for taking the time to write about your recent experience at The Venetian resort. I want to extend my apologies for any inconvenience you encountered during your stay. I apologize for your disappointment with your suite view, as well as with the refreshment center inside your suite. Please know that I will absolutely share your feedback with our teams for further review and future improvements. Thank you again, and I certainly hope for another opportunity to welcoming you back to The Venetian in the future.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
4
Omdömet skrevs februari 13 2017 från mobil enhet

Underbart hotell
Gondolerna med de sjungande gondoljärerena gav känslan av att vara i Venedig på riktigt . Underbar svit fick frågan att byta upp oss men tackade nej.
Wi-fi kostade 40 dollar per dygn i dyraste laget!!!
Annars var hotellet så stort , tog oss ett par dagar att besöka allt
Rek detta varmt

Bodde här: Februari 2017, reste som ett par
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade februari 15 2017
Google-översättning

Thank you so much for your review of your stay at The Venetian. I am delighted that you had a wonderful experience with us! The resort fee of $39+tax per night has other amenities attached to it other than internet access. I hope you were able to enjoy them as well, which includes your unlimited access to the Canyon Ranch Spa Fitness Center, local and toll free calls, daily newspaper, free boarding pass printing, PressReader (digital periodicals) and parking. The beautiful thing about our property is that with one reservation, you are able to enjoy the vast amenities that 2 hotels have to offer, The Venetian/The Palazzo, plus our smaller tower which is equally beautiful, the Venezia. I am pleased that you were able to enjoy all these features of our resort.

I am grateful for your review and I hope to welcome you back on a future visit.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 4 2016 från mobil enhet

Vi bodde på Venetian under två nätter i november. Rummen var både stora, fina och fräscha. Hotellet kändes ganska "tacky" eftersom det uppenbarligen var nybyggd men de försökt att få det att framstå som antikt. Favoritstället på hotellet var rummet som skulle föreställa Venedig med gondoler och ständigt blå himmel. Det mest negativa med hotellet var casinot där det var svårt att hitta ut och med alla människor som spelade bort sina pengar samtidigt som dom drack alkohol och rökte inomhus (!!). För att summera det hela så var vi nöjda med vistelsen då det var prisvärt och väldigt överväldigande.

Bodde här: November 2016, reste med familjen
Tack Birgitta R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade december 6 2016
Google-översättning

Dear Birgitta R,

Thank you for choosing The Venetian as host for your recent visit to Las Vegas. I am over joyed to learn your favorite part of our resort was our beautifully re-created historic landmarks of Venice, Italy. I am so very pleased to hear that you had an enjoyable stay. I value your patronage and certainly hope to host you again so that we may continue to amaze you with our Unmatched Service Standards.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 2 2016 från mobil enhet

En helt fantastisk upplevelse. Lyxiga stora vackra rum. Både dusch och bad med separat toalett. Sminkbord. Underbart skön säng med härliga kuddar. Soffgrupp, matbord och 3 tv, 1 vid soffan, 1vid sängen och 1 i badrummet. Elektriska gardiner. Snygg, rent och fräscht med fantastisk service. Perfekt roomservice. Hotellet hade stort shoppingcenter och gondolhyrning. Stort casino, många barer och restauranger med " uteservering" inomhus. Det var ett perfekt val för att fira sin 50-årsdag.

Bodde här: December 2016, reste med vänner
Tack SusseGYS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Roi E, Guest Relations Manager på The Venetian Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade december 3 2016
Google-översättning

Dear SusseGYS,

Thank you for sharing your wonderful experience on TripAdvisor regarding your past stay with us. Your review has provided our fellow TripAdvisor travelers as well as our teams with such great insight in The Venetian experience. Thank you so much for taking the time to bring us a candidly fantastic snapshot of your experience at The Venetian.

Kind Regards,

Roi Ebalo
Hotel Manager – Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Las Vegashotell
The Strip
The Palazzo Resort Hotel Casino
ARIA Resort & Casino
Nr 16 av 263 i Las Vegas
24 373 omdömen
The Strip
Wynn Las Vegas
Wynn Las Vegas
Nr 5 av 263 i Las Vegas
18 224 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
The Strip
Caesars Palace
Caesars Palace
Nr 37 av 263 i Las Vegas
27 889 omdömen
The Mirage Hotel & Casino
Nr 50 av 263 i Las Vegas
18 172 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Venetian Las Vegas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Venetian Las Vegas

Adress: 3355 Las Vegas Blvd S, Las Vegas, NV 89109-8941
Telefonnummer:
Region: USA > Nevada > Las Vegas
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kasino och spel Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Spa Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 5 av Kasinohotell i Las Vegas
Nr 6 av Affärshotell i Las Vegas
Nr 7 av Romantiska hotell i Las Vegas
Nr 8 av Spahotell i Las Vegas
Nr 8 av Lyxhotell i Las Vegas
Nr 11 av Familjehotell i Las Vegas
Prisklass: 1 574 kr - 4 795 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — The Venetian Las Vegas 5*
Antal rum: 4027
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Hotelopia, Ctrip TA, Ebookers, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Venetian Las Vegas. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Venetian Resort Las Vegas
Venetian Hotel Las Vegas
Las Vegas Venetian

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt