Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
MGM Grand Hotel and Casino
Visa priser
Gillar du att spara pengar? Vi söker igenom upp till 200 webbplatser för att hitta de lägsta priserna
Hotell i närheten
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
  • Pool
  • Restaurang
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rodeway Inn(Las Vegas)
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (20 503)
Filtrera omdömen
20 503 resultat
Medlemsbetyg
8 590
6 514
3 080
1 286
1 033
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
8 590
6 514
3 080
1 286
1 033
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 20 503 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2016 från mobil enhet

Vad mer kan man önska sig av ett hotell mer än en utsikt över staden på 28:e våningen, två stora sängar och ett stort rum. Allt i Vegas är flådigt, även detta rum....till ett mycket bra pris till vad man får.

Bodde här: augusti 2016, reste med vänner
Tack Omed K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2016 från mobil enhet

Fick ett rum på våning 28 med utsikt över The Strip. Allt var rent och snyggt. Allt fungerade som det skulle. Hotellet har allt. Poolområdet är riktigt bra speciellt lazy river.

Det tillkommer en del extra på priset, resort fee, tax, strip view tax.

Bodde här: juli 2016, reste som ett par
Tack Henrik H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2016 från mobil enhet

Spenderade en vecka på MGM Grand i LAS Vegas och är i huvudsak nöjd. Allt fanns tillgängligt som man kunde önska sig men hotellet behöver nog ett ansiktslyft. I restaurangen där vi åt frukostbuffé (rekommenderas varmt-mycket för pengarna) pågick renovering som man tyvärr bara dolde med ett draperi så byggdamm yrde fritt

Bodde här: januari 2016, reste som ett par
Tack Jesspa77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2016 från mobil enhet

Har alltid bott på Mirage hotel i Las vegas men pga att detta var billigare tänkte vi testa..vi är två läger i familjen. Tonårsdottern älskade detta hotell och speciellt då poolområdet. Jag tyckte poolområdet var bra men själva hotellet var för stort för mig för att kännas mysigt. MASSOR med folk överallt! Man fick gå långt från rummet för att komma till poolen. Rätt så mycket partymoode i poolområdet. Ett jättefint hotell men jag personligen vill ha ett mindre hotell.

Bodde här: juni 2016, reste med familjen
Tack zara1051
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2016 från mobil enhet

Vi hade en förstklassisk upplevelse rakt igenom här. Trevlig personal. Jättefint rum, stort. 4 pooler samt nattklubb. Kan lätt tänka mig att bo här igen. Grym sushirestaurang också där åt vi ett flertal gånger. Kan varmt rekommendera detta hotell.

På återseende

Bodde här: februari 2016, reste som ett par
Tack Victoria Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen