Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (17 236)
Filtrera omdömen
17 236 resultat
Medlemsbetyg
10 289
3 898
1 717
728
604
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
10 289
3 898
1 717
728
604
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 17 236 omdömen
Omdömet skrevs 20 mars 2018 från mobil enhet

Väldigt besviken på det här hotellet. Förväntade mig något extra då det ändå utger sig för att vara 5-stjärnigt. Dåligt städat (fläckar på toalettlocket, skräp på hyllan under handfatet och en halväten ost i minibaren från förra gästen). Fick sitta länge i telefonkö när jsg ringde om dessa saker. Aldrig varit med om dyrare minibar. Inte ens en kaffemaskin fanns på rummet vilket de flesta andra hotell jag besökt i USA erbjudit. Dock erbjöds fläckiga habddukar. Kunde lika gärna slängt pengarna i fontänen framför hotellet.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Siriswe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2018 från mobil enhet

Väldigt bra mottagande vid incheckning. Första intrycket av rummet: Hittade en drinkpinne på golvet... Tror att hotellet lutat sig tillbaka i sin tro på sig själv. Måste ställa sig i kö minst en timme före öppning av buffén, som inte går att boka bord på.
Bra med vakter som kollar vilka som åker upp till rummen... Var beredd på mycket tobaksrök i Casinot. Även bra bemötande vid utcheckning.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack JohanUlrika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2017

Rekommenderas då det är fint hotell som har ett perfekt läge.Vi bokade med parkering som man lätt parkerade i källaren. Tog lite lång tid att checka in,men det var det värt. Hotellet är som en liten stad i sig.Finns mycket butiker mm.

Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack HelenaUGlans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2017

Hotellet är snarare en stadsdel. Relativt enkelt att ta sig runt på området och med trevlig park inne i hotellet. Bra roomservice och trevlig personal.
Rummet var helt ok men aningen slitet (främst i badrummet). Läget är som för de flesta hotell i Vegas, mitt i allt och lätt att skåda på håll.
Prismässigt finns det säkert billigare alternativ. Fontänerna är rätt kul att se på trots turistfälla-varning.
Poolområdet vi besökte var helt ok med bra tillgång till solstolar. Badvakter på alla pooler.
Gymet var bra med stort utbud av maskiner och redskap. Bra luftkonditionering och öppettider.

Datum för vistelsen: september 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Christer L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2017

Lyxigt rum med fantastisk utsikt!

Det första vi möttes av (förutom 45 graders värme) var en LÅNG kö till inchekningen! Det gick ganska fort men att stå i en flygplatsliknande kö var inte det vi tänkte oss när vi bokade detta hotell. När vi hade checkat in och fått vårt rum av en trevlig personal så var vi tvungna att gå genom hela casinot för att komma till vår hiss upp till rummen. Också lite tråkigt när man är sliten och vill komma upp till rummet fort (men.. det är ju las vegas). När vi kom upp på rummet så glömde vi alla negativa saker. Rummet var stort! med en FANTASTISK utsikt (vi bodde på 28e våningen med utsikt på fontänerna.) Bästa rummet jag bott på. Rent, stort, skön säng, ljudisolerat, bra schampo och balsam, bra garderob. Allt var bara SÅ bra! Hade inte velat på på NÅGOT annat hotell i hela las vegas. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma.
Frukost buffen på The buffe var helt magisk. De hade allt. Bokstavligt talat ALLT! Så förberedd dig på en LÅNG lunch och kom hungrig! Allt var ju så gott. Inklusive Jasmin teet - fantastiskt gott. Även om priset var lite högt så var det värt det.
I 45+ grader så var deras pooler guld värda. väldigt dyr pool bar - så håll er undan den.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Elin O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen