Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Paris Las Vegas
Hotell i närheten
Trump International Hotel Las Vegas(Las Vegas)(Mycket prisvärt!)
196 US$
152 US$
TrumpHotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Caesars Palace(Las Vegas)
272 US$
132 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Wynn Las Vegas(Las Vegas)
388 US$
210 US$
Official Site
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
200 US$
153 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
198 US$
153 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
233 US$
183 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Restaurang
Golden Nugget Hotel & Casino(Las Vegas)(Mycket prisvärt!)
169 US$
128 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
247 US$
203 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Restaurang
Signature at MGM Grand(Las Vegas)(Mycket prisvärt!)
268 US$
226 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Restaurang
59 US$
22 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Omdömen (27 004)
Filtrera omdömen
27 008 resultat
Medlemsbetyg
11 101
9 040
4 190
1 588
1 089
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
11 101
9 040
4 190
1 588
1 089
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 27 008 omdömen
Omdömet skrevs 8 april 2016 från mobil enhet

Ligger mitt på Strippen, slitet hotell som behöver piffas till. Stora rum
Frukosten bedrövlig ( alltid dessa muffins) överstigande 9 dollar betalar man själv.
Bra gym och trevlig personal frukt och vatten efter träningen
SPA ingår i service chargen gym likaså.

Bodde här: april 2016, reste med vänner
Tack Caruttah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2015 från mobil enhet

Rummen var relativt ok men personalen ständigt rätt otrevlig och inte speciellt hjälpsamma. Vi var 3st som reste tillsammans och la till frukost vilket vi då förutsatte var för alla. Det var det inte, det var en kupong värd $9x2 som man kunde handla för i ett litet kafé som ständigt hade minst 20min lång kö. Frukosten blev alltid dyrare än $9/pers.
Även internet och tillgången till gymmet var för 2pers trots att vi var 3pers bokade i rummet.

Bodde här: september 2015, reste med vänner
Tack Isabelle N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2015

Under de två nätter vi tillbringade här städades aldrig vårt rum. Det låg löv och andra små saker i poolen vilket inte var inbjudande.
Rummet var stort och rymligt dock var sängen väldigt hög vilket gjorde att frugan hade svårt att komma upp. Vi hade lite problem med Wifit vilket skapade problem för oss.
Läget är perfekt på The Strip och det finns gott om restauranger i hotellet att välja mellan.

  • Bodde här: juli 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Ulf R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2015

Hade bokat en natt och fick ett väldigt nonchalant bemötande vid incheckningen. De tog emot kort och leg och sen lämnade över en bunt papper tillsammans med nycklar och talade om att hissen fanns ett x antal feet bort. Ingen info om våningsplan eller rumsnummer. Det fick vi läsa oss till på de papper som var med. De gäster som checkade in före oss fick all info muntligt, men de hade troligen bokat flera nätter. Vi fick känslan av att det inte var populärt att boka endast en natt. Inte värt besväret att bemöda sig med att vara trevlig. Nästa gång bor vi någon annanstans.

  • Bodde här: juni 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
1  Tack Annica S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2015

Poolområdet var bra, likaså foajen, med Casino och bar. Personalen var mindre trevliga och rummen var "sådär". Vi fick rökrum, men det gick inte att bo i det rummet. Hotellet ligger på ett bra läge mitt på strippen.

  • Bodde här: april 2015, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack PettES123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen