Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Trump International Hotel Las Vegas
Hotell i närheten
Caesars Palace(Las Vegas)
272 US$
132 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
200 US$
153 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas(Las Vegas)(Mycket prisvärt!)
127 US$
90 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
225 US$
181 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Wynn Las Vegas(Las Vegas)
389 US$
204 US$
Official Site
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
198 US$
153 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
247 US$
203 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
314 US$
261 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Signature at MGM Grand(Las Vegas)(Mycket prisvärt!)
256 US$
120 US$
Travelocity
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
406 US$
362 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (11 583)
Filtrera omdömen
11 583 resultat
Medlemsbetyg
7 303
2 626
875
432
347
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
7 303
2 626
875
432
347
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 11 583 omdömen
Omdömet skrevs 5 februari 2017

Vi trivdes otroligt bra på Trump hotel. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Smidigt att checka in. Stora fina lyxiga rum med sköna sängar. Bra med kök och ett rejält kylskåp. Nära till the Strip och jämsides med Fashion show mall. Vi har bara positivt att säga om Trump Hotel!

  • Bodde här: februari 2017, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack VAndersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TrumpLV, General Manager på Trump International Hotel Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade 10 februari 2017
Google-översättning

Dear VAndersson,

Thank you for your recent stay at Trump International Hotel Las Vegas.

It is gratifying to know you were pleased with our luxurious, well-appointed rooms and convenient location. Thank you for your kind words regarding our nice and accommodating staff. We know you have choices when staying in Las Vegas and we appreciate you choosing Trump Hotel Las Vegas.

We look forward to welcoming you again in the near future.

Best,

Brian Baudreau
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2016

Miljön är sober och man får god service. Frukosten är god med färska bär och yougurt, äggröra och bacon ingår självklart, men utöver wienerbröd och croissant inte mycket mer att välja på. Inte riktigt prisvärt men väl värt att besöka.

Tips för att välja rum: Jättefin utsikt
  • Bodde här: september 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Stefan S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TrumpLV, General Manager på Trump International Hotel Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade 17 september 2016
Google-översättning

Dear Stefan S,

Thank you for your recent Trip Advisor review regarding your stay at Trump International Hotel Las Vegas.

I am pleased to read you enjoyed our breakfast meal with us while visiting our hotel. We strive to create positive experiences for our guests, and comments such as yours make it all worthwhile.

We look forward to welcoming you again in the near future.

Best,

Brian Baudreau
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2016 från mobil enhet

Ett av få hotell i vegas som inte har kasino och därmed är det bra att bo på med barn. Härlig pool med fria badtider för barn. Härlig skugga kvällstid och skön sol dagtid. Lyxiga rum, vi bodde i en familjesvit som var rymlig med två rum m kök och två badrum. Bra restaurang. Rekommenderas!

Bodde här: juli 2016, reste med familjen
Tack Ulrika B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TrumpLV, General Manager på Trump International Hotel Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade 16 juli 2016
Google-översättning

Dear Ulrika B,

Thank you for your recent Trip Advisor review regarding your stay at Trump International Hotel Las Vegas.

I appreciate you taking the time to share your experience. I’m happy to learn that you enjoyed our non-gaming atmosphere, pool area with lovely evening shade and luxurious rooms. I appreciate your recommendation for those traveling with families.

We look forward to welcoming you again the next time your travels bring you to Las Vegas.

Sincerely,

Brian Baudreau
General Manager





Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 april 2016

Rum av högsta klass. I alla fall för en som är van med fem stjärnigt hotell. Stort fint badrum med jacuzzi dusch och wc i olika delar med glasdörrar emellan. interaktiv tv i badrumsspegeln. Stort rum med fin utsikt där hela väggen bestod av glas.

Tips för att välja rum: Hotell utan casino därför lite lugnare än andra.
  • Bodde här: oktober 2015, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack HelenTJ65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TrumpLV, General Manager på Trump International Hotel Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade 29 april 2016
Google-översättning

Dear HelenTJ65,

Thank you for choosing Trump Hotel Las Vegas for your home away from home while in Las Vegas.

I am delighted to know that you enjoyed your stay with us while in Las Vegas. I’m glad you found our rooms spacious with beautiful views.

We look forward to welcoming you again soon.

Warm regards,

Brian Baudreau
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2016

Personalen var väldigt hjälpsam och trevlig. Vi fick ett stort fint rum nästan högst upp på hotellet, tyvärr hade vi inte mycket utsikt mot The strip. Då jag var där under vinterhalvåret så var poolen inte öppen tyvärr. Det enda negativa var hotellets läge, det låg en liten bit från The strip men inte så nära att man orkade/kunde/vågade gå. Dock erbjuder de gratis Shuttle buss till och frånCaesars Palace som är ett utmärkt utgångsläge.

Bodde här: december 2015
Tack Nadia H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TrumpLV, General Manager på Trump International Hotel Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade 28 april 2016
Google-översättning

Dear Nadia H,

Thank you for choosing Trump Hotel Las Vegas for your home away from home while in Las Vegas December 2015.

I am happy to learn that you enjoyed your stay with us and found our staff extremely helpful and pleasant. We work hard to create memorable experiences for our guests and comments such as yours make it all worthwhile.

We look forward to welcoming you again soon.

Warm regards,

Brian Baudreau
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen