Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza”
Omdöme om Knareds Pizzeria

Knareds Pizzeria
Rankad som nr 1 av 1 Restauranger i Knäred
Kök: Pizza
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juni 2020

I dessa coronatider hade pizzerian telefonbeställning samt avhämtning utanför pizzerian. Det fungerade mycket bra och vi beställde en vegetarisk pizza som smakade mycket gott och den kostade endast 80 kronor. Kan rekommenderas.

Datum för besöket: juni 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Coastal824935
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (7)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 7 omdömen

Omdömet skrevs 19 oktober 2019 från mobil enhet

Mkt smaklösa pizzor trevlig personal . Billiga pizzor lokalerna som vilken pizzeria som helst i denna klassen . Den enda pizzerian i byn så de har nog å göra ändå även om inte jag vill äta här igen .

Datum för besöket: oktober 2019
Tack catizi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2018 från mobil enhet

Helt ok pizzor. Snabb leverans och ett gott bemötande. Traditionell pizza miljö. Hyfsade i pris. Även menyn var trafikrondell

Datum för besöket: april 2018
Tack tittiu2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 april 2017 från mobil enhet

En helt okej pizzeria i en liten by.
Inga större förväntningar.
Trevlig personal men kanske lite tråkiga lokaler.
Maten är helt okej.

Datum för besöket: april 2017
Tack naranek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2016 från mobil enhet

Varken bra eller dåligt. Monopol på hämtmaten i samhället. Snabb service. Inte speciellt billigt. Trevligt bemötande. Traditionella pizzor med ortsnamn

Datum för besöket: oktober 2016
Tack tittiu2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Knareds Pizzeria? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt