Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk utsikt, maten nja och servicen förvirrad”

Strandhugget vejbystrand
Rankad som nr 2 av 5 Restauranger i Vejbystrand
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk utsikt och atmosfär. Maten var medel sett till prissättningen. Matjen smakade bra och serverades hel på en bädd av ägg, potatis o rödlök, men brast i utförande; om man häller skirat smör på kylskåpskall potatis får man smörklumpar. Kalventrecote fick bra omdömen av sällskapet, räkmackan var OK, men inget särskilt. Fisksoppan var enligt den som beställde ingen hit. Servisen var trevlig men förvirrad. Det saknades uppdaterad vinlista o man fick gå och titta på en utställning av flaskorna där några flaskor saknades.

Datum för besöket: juli 2020
Tack majhaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (30)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 30 omdömen

Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

God mat och trevlig atmosfär med fin utsikt över stranden. Hunden fick följa med in vilket vi uppskattar extra.

Datum för besöket: juli 2020
Tack haakansan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Trevligt ställe med goda burgare. Vi käkade lunch på bakfickan och var väldigt nöjda med både mat och service!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 913majal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2020 från mobil enhet

Trevlig miljö inomhus. Fin utsikt. Dock fick vi vänta väldigt länge på förhållandevis enkel mat. Hamburgarna var inte av bra kvalité, antagligen inte hemgjorda. Dyra priser i förhållande till det vi fick. Vi blev tyvärr väldigt besvikna!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 535monikad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2020 från mobil enhet

Vi var 3 personer som beställde deras 170g högrevsburgare.
Vi väntade över 1h på 3 hamburgare, när de väl kom ut visar det sig vara frysta burgare som de tillagat i microvågsugn alternativt kokt dem. Ost och bacon burgare visade sig innehålla 1 strimla bacon och 1 skiva gummiost.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 1979fredrik
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Strandhugget vejbystrand tittade också på

Vejbystrand, Skåne län
Vejbystrand, Skåne län
 

Besökt Strandhugget vejbystrand? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt