“Konstigt och snålt bemötande vid kritik.”

Miss Alice Krog & Butik
Rankad som nr 1 av 3 Restauranger i Vallåkra
Kök: Skandinaviskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 augusti 2021

Första gången jag var här med två väninnor. Hela upplevelsen var medelmåttigt okej... Första intrycket var wow, men det blev bara sämre med servicen... Maten var fantastiskt god men jag själv hade gjort annorlunda!!!
Vi beställde en tomatsoppa att dela på som förrätt, vi fick två brödskivor - tycker de kunde skurit upp en extra skiva så vi fick vars en. Vi fick alla luta oss över bordet och äta ur samma skål med vars en sked... Istället för att bara skicka ut tre små skålar till oss.
Min ena väninna beställde tomatpajen som var som väntat mycket smakrik vacker och god. Jag och vår andra väninna besyällde deras så kallade Klassiska carbonara - vilket det verkligen inte var. Istället för vanlig naturell tagliatelle fick vi smaksatt pasta med basilika ovh vitlök, lite riven Parmesan ovanpå rätten, timjan i såssen o lite andra örter. Det var alltså inte - äggula-Parmesan utan något eget hittepå. Den var jätte god, men skulle verkligen inte kalla det en carbonara. Vi tog sedan en kaffe och vars en bakelse vilket var fantastiskt gott! När vi ätit färdigt gick jag fram till kassan för att påpeka deras carbonara o att jag inte var helt nöjd eftersom det inte var vad jag förväntades att få - jag var ju sugen på en KLASSISK CARBONARA. "jahaa okej" var ungefär vad jag fick som svar, inget avdrag eller nåt. Fick sedan berättat för mig av en av mina väninnor som satt kvar vkd bordet medans hag gick till kassan att de tvådamerna som satt på bordet bakom oss hade klagat på maten till servitrisen som kom fram till dem o fråga om allt smakade bra, äcen den servitrisen sade inte mer än "jaha okej".
Jag tycker detta är rätt dålig service, bara de hade dragit av kaffet eller nåt annat hade jag velat återkomma. Men med en sä taskig inställning till tre pers som bestälmt bäde förrät varmrätt och efterrätt tycker jag är tumme ner!
Kommer inte vela komma tillbaka, service är a och o, god mat ovkså givetvis o det va där men det väger tyvärr inte upp ett återkommande besök.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Lovisep90
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 8 augusti 2021 från mobil enhet

Väldigt trevligt ställe, mycket god mat!
Var där med barnen inte mycket på menyn för dem (3 och 5år), vi beställde vanlig pasta utan någon sås med enbart ketchup, fick betala fullpris 80kr/barn, kan tycka man kunde dragit ner priset lite...

Vi väntar nog med att åka dit o äta med dem tills de äter lite mer!

Rekommenderar stället för familjer med större barn eller enbart vuxna!

Datum för besöket: augusti 2021
3  Tack erikao790
Omdömet skrevs 1 augusti 2021

Åt en tomatsoppa som var ok trots att den var väldigt oljig men med notan kom chocken; 10 spänn för kranvatten! ”Det är serveringsavgiften”, förklarade servitrisen. Tycker inte man ska gå till restauranger där man måste betala extra för att bli serverad, och där man dessutom gömmer undan den så kallade serveringsavgiften genom att ta betalt för kranvatten.

Datum för besöket: juli 2021
    • Mat
2  Tack MonicaB4266
Omdömet skrevs 28 juli 2021 från mobil enhet

Snabb och väldigt trevlig service trots mycket folk. Dessutom är maten fantastisk. Vi åt sallad och paj baserat på tomat som är deras specialitet

Datum för besöket: juni 2021
Tack 1973kamelot1973
Omdömet skrevs 14 juli 2021

Trevlig personal, mycket god mat, tomatpaj och spagetti carbonara m skånskt sidfläsk.
Kommer återkomma hit många gånger!

Datum för besöket: juli 2021
Tack christinakF1708BK

Resenärer som tittade på Miss Alice Krog & Butik tittade också på

Glumslöv, Landskrona kommun

Landskrona, Landskrona kommun

Besökt Miss Alice Krog & Butik? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt