Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good Stay at Harrah's!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Hollywood Casino St. Louis Hotel
Rankad som nummer 14 av 18 hotell i Maryland Heights
Omdömet skrevs januari 28 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack pjpeck
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade juli 14 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (533)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

394398 av 533 omdömen

Omdömet skrevs januari 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack jferrsgirl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelMrg25, Front Office Manager på Hollywood Casino St. Louis Hotel, svarade på det här omdömetSvarade juli 31 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 24 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ruby L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelMrg25, Front Office Manager på Hollywood Casino St. Louis Hotel, svarade på det här omdömetSvarade juli 31 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 23 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Homestead_9
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 20 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Check online rates as during the week, they are as low as $39.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack irishwhiskey
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade juni 30 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Maryland Heights
31,4 km bort
River City Casino & Hotel
River City Casino & Hotel
Nr 19 av 123 i Saint Louis
568 omdömen
7,5 km bort
Hawthorn Suites by Wyndham St. Louis Westport Plaza
Hawthorn Suites by Wyndham St. L ...
Nr 1 av 18 i Maryland Heights
869 omdömen
7,4 km bort
La Quinta Inn & Suites St. Louis Westport
La Quinta Inn & Suites St. Louis ...
Nr 2 av 18 i Maryland Heights
679 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
7,3 km bort
DoubleTree by Hilton Hotel St. Louis - Westport
1,7 km bort
La Quinta Inn & Suites St. Louis Airport - Riverport
La Quinta Inn & Suites St. Louis ...
Nr 12 av 18 i Maryland Heights
203 omdömen
2,5 km bort
Embassy Suites by Hilton St. Louis St. Charles
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hollywood Casino St. Louis Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hollywood Casino St. Louis Hotel

Adress: 777 Casino Center Drive, Maryland Heights, Saint Louis, MO 63043
Region: USA > Missouri > Saint Louis > Maryland Heights
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kasino och spel Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Sviter Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 14 av 18 hotell i Maryland Heights
Prisklass: 829 kr - 1 642 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Hollywood Casino St. Louis Hotel 3.5*
Antal rum: 502
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hollywood Casino St. Louis Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Harrahs Hotel Maryland Heights
Harrah's Maryland Heights
Harrah's Saint Louis
Harrahs St Louis Casino Hotel

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt