Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint läge på bistron inget klipp med mat”

Skansholmens Sjökrog
Rankad som nr 3 av 3 Restauranger i Mörkö
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 augusti 2018 från mobil enhet

Jätteskönt att sitta under tälten i sköna stolar med fin utsikt åt båda hållen över hamn och båtar. Vi åt fish and chips. Bra fisk men tråkig pommes. Inte en enda grönsak tyvärr. En tomatsallad hade passat bra såhär års.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack mariaaN1936MF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (36)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1317 av 36 omdömen

Omdömet skrevs 1 augusti 2018 från mobil enhet

Vi åt lunch på bistron. Fick vänta ca 40 minuter på räksmörgås och hamburgare. Visade sig att de hade problem med gasolen men då kunde de ha informerat om det. Vattnet stod i solen. Slapp service. Räkmackan var helt ok men inte värd 189 kr.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Jeanette B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2018 från mobil enhet

Åt fish & chips. Fisken ok men tråkig svampig pommes frites. Det var 30 grader varmt och Bistron serverade brunch utomhus i solen... där stod även vatten och glas. Servicekänsla saknades hos personalen.

Datum för besöket: juli 2018
Tack mariazC4446ZW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2018 från mobil enhet

Seriöst 189 kr för en grillspett med pommes köttet var segt och tuggad på av ngn gäst innan snålt m bra o tillbehör m en löjligt liten bea o tzatziki så besviken

Datum för besöket: juni 2018
2  Tack DeLaKautto
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2018 från mobil enhet

På Mörkös nordligaste punkt finns denna supermysiga krogen. Skärgårdsmat i generösa portioner och väldigt trevlig service. Till detta solsken och så blir det perfekt.

Datum för besöket: maj 2018
Tack Evamkh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Skansholmens Sjökrog tittade också på

Besökt Skansholmens Sjökrog? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt