Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Äcklar sig med kundernas mat!”
Omdöme om Nya Ralfs Pizzeria

Nya Ralfs Pizzeria
Rankad som nr 7 av 11 Restauranger i Degerfors
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Börjar med det positiva, en bra pizzadeg.
Det negativa, osten smakar "svett". Trist att se när de äcklar sig med kundernas mat demonstrativt efter ett påpekande. Oengagerat och nonchalant bemötande. Flottiga bord och salt och -pepparströare. Stället brukade vara bra. Blir inga fler besök.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack vekez
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (12)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 12 omdömen

Omdömet skrevs 29 augusti 2020 från mobil enhet

Trevligt stället som var oväntat fint på insidan, rent och snyggt. Pizzorna var mycket goda och personalen tillmötesgående. Väl värt ett besök!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack sofiasA3387JV
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2019 från mobil enhet

Bra kebabpizza (fläskkött). Snabb service. En av de bättre pizzeriorna i Degerfors. Bra läge vid genomfartsleden.

Datum för besöket: februari 2019
Tack Per H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2019

Absolut bästa pizzan i Degerfors . Och så möts man av en väldigt trevlig personal . Ligger bra till med parkeringsmöjligheter .

Datum för besöket: januari 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Kai H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

Helt underbar pizza och även lunchen är kanon.
Lunchbuffé varje dag med mäss goda rätter.
Denna dag som jag var där blev det en pizza och det var Ralfs pizzeria egen.
Rekommenderar deras pizza och även mat. Man kan även köpa matlådor billigt.

Datum för besöket: maj 2018
Tack Dittelidutt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Nya Ralfs Pizzeria tittade också på

Degerfors, Örebro län
Degerfors, Örebro län
 
Degerfors, Örebro län
Degerfors, Örebro län
 

Besökt Nya Ralfs Pizzeria? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt