Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
CheapTickets
StayForLong
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (145)
Filtrera omdömen
145 resultat
Medlemsbetyg
77
56
6
4
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
77
56
6
4
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
8994 av 145 omdömen
Omdömet skrevs 6 augusti 2017

Snyggt och rent. Fina stugor. Bra service. Trevlig personal. Fina omgivningar. Trevliga skogsleder och nära till Tivedens nationalpark. Bra mat och gott fika i cafét. Rummen var enkla men bra att övernatta i.

Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Bo M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2017

Ybertrevlig och serviceinriktad personal, lagom och god frukost, möjligheter att beställa lunchpaket, bra utrustade servicekök och framförallt omringat av den vackraste svenska naturen. Lite väl lyhört men i det fall samtliga tänker på att vara tysta och visa hänsyn är det inget problem.

Rumstips: Budget förvisso men lyx för den som vill vara nära naturen och med sig själv!
Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack EmelieE36
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2017

Andra besöket på denna mysiga, bohemiska och trevliga plats. Denna gång hyrde vi stuga. Gammeldags och enkelt. Mysigt och tillmötesgående och trevlig personal. Omgivningarna är mysiga och det är en perfekt avslutning på några dagars vandring i Tivedens Nationalpark.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack jokoma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

Välskött, mysigt vandrarhem med välutrustade, rena gemensamma utrymmen och mycket trevlig personal. Nära till fantastisk vandring i Tivedens nationalpark. Vandrarhemmet ligger idylliskt till med möjlighet att ha häst i närliggande hagar.

Datum för vistelsen: april 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack Go384392
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2017

Det är ett vandrarhem, så bekvämligheterna är bra. Vi var på vandringsresa, och detta passade oss perfekt. Maten på kvällen var helt fantastiskt. Alla på stället som jobbade var extremt serviceinriktade.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack 404cristerk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen