Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Boka i förväg
Varför ska jag boka på Tripadvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Google
Sätt du kan uppleva Naturguide Tiveden på
från 122,40 US$
Mer information
Omdömen (66)
Filtrera omdömen
66 resultat
Medlemsbetyg
58
8
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
58
8
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 66 omdömen
Omdömet skrevs 30 april 2021 från mobil enhet

Bra gömsle med bra sikt åt alla håll. Väl placerat så att djuren kom nära. Fint ställe för vår dagvila, Hamgården.

Datum för upplevelsen: april 2021
Tack cristinafS7346MA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 april 2021 från mobil enhet

Att sitta i gömsle för att fota och beskåda tjäderspel är verkligen en naturupplevelse och något jag kommer göra igen.
David Tverling är en av guiderna som anordnar och är ansvarig, är mycket engagerad i oss gäster och vill att vi ska få dom bästa förutsättningarna. Man vet aldrig var man får se, men det gör det också väldigt spännande.

En mycket nöjd gäst
Mvh Daniel C

Datum för upplevelsen: april 2021
Tack F1512KLdanielc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2021

Vi gjorde en järpvandring med David i natursköna Tiveden och hörde och såg en Järpe! Spännande upplevelser i fin miljö. Ett par smålommar med deras häftige läten var bonus. Mycket trevlig guidning, rekommenderas!

Datum för upplevelsen: april 2021
Tack M906HQdavidv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 april 2021

Fin naturupplevelse med kunnig guide. Vi startade dagen tidigt och innan vi lämnat bilarna för att gå in i skogen flög en orre förbi. När vi började göra oss beredda för att gå in i järpens område hörde vi en direkt. Det var spännande att höra och se den. Utan guide hade vi nog gått vilse... Det var fint att gå runt i skogen och trevligt med fina ställen för fikapauser. När vi kom tillbaks till vår utgångspunkt flög en tjäder förbi och vi var väldigt nöjda med att ha sett orre, järpe och tjäder på samma dag.

Datum för upplevelsen: mars 2021
Tack MariaR9488
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2021 från mobil enhet

Jag och min familj hade en fantastisk heldag i Tiveden. David är en engagerad och kunnig naturguide som verkligen möter upp allas behov. Han är helt fantastisk med barn med sitt unika sätt att inkludera dem och få dem intresserade för naturen och djuren samt ha roligt. Vi frågade barnen vad de tyckte var det bästa med vår påsk resa till Tiveden, alla var överens om att turen med David var det roligaste och bästa med hela resan.

Datum för upplevelsen: april 2021
Tack annaeJ4537JO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen