Mattias och Tess är två otroligt härliga personer. Det märks att det älskar livet på gården med ... läs mer
Bra struktur och planering på veckan. God mat,gästvänligt. De var öppna och delade med sig av sina ... läs mer
Min favorit upplevelse med hela resan var djuren de var helt fantastiska och umgänget med Tess och Mathias. Underbara människor.
Du är alltid välkommen, när du vill!
Gud vad roligt vi hade det på Lilltorp! Vi var här två dagar med husbil som fick stå på gården med elställ och tillgång till vatten, mat och djur!
Det är svårt att sätta ord i skrift hur lyckliga vi var att få komma hit och testa på bondelivet, fantastiska människor som verkligen bryr sig om sina djur och människor. Kommer definitivt komma hit igen!
Kan rekommendera alla som lider av storstads stressen och livet att komma hit några dagar och leva här med Tess och Mattias och deras fina hund Samurai.
Dom har getter, kalkoner, får, höns, ankor, gås, gris och kommer säkert ha fler djur vid tiden ni kommer på besök!
Tusen tack för tiden och för den här upplevelsen ❤️
Mvh.
Anna och David
Tack för berömmet! Ni är välkomna när som.
Super rolig rundvandring med Mattias där han berättar om alla djur och hur man sköter om dom på absolut bästa sätt. Jättefin gård och natur, fick även hjälpa till att flytta fåren vilket var både kul och lärorikt, blir garanterat mer besök framöver! Tack Mattias och Tess!
Tack själv. Det var kul att ha er här
Det var en bra genomgång av både djurhållning och skötsel av marken och skogen. Lärorikt för hela familjen. Tack till Mattias och Tess.
Tack. Se var kul att få visa er hur vi arbetar med getter och grisar för att restaurera betesmark. Ni snappade upp hamlingen snabbt med.