Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
En restaurang väl värt ett besök! Otroligt vällagad och god mat!! Kan verkligen rekommendera detta fantastiska ställe!! Så trevligt och mysigt med ägare som gör allt för att gästerna ska ha det bra! Man känner sig verkligen välkomna! Om du inte har ätit där så gör det!!
Datum för vistelsen: augusti 2018
Resetyp: Reste med familjen
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Mycket god mat. Personligt och trivsamt bemötande och stämning. Lugnt och avskilt läge när Gideälven. Hit återvänder vi minst en gång varje sommar när vi är i sommarhuset. Nedan bedste currywursten im Norrland.
Datum för vistelsen: juli 2018
Fråga Anna_LenaStockholm om Björna Camping
Tack Anna_LenaStockholm
Utmärkt mat och trevligt! Bra personal som tar väl hand om en och gjorde att vi alla blev mätta och belåtna. Allting prisvärt och med stor kvalité. Få byar som har sådan kvalité på maten som Björna har!
Datum för vistelsen: augusti 2017
Fråga AL2324 om Björna Camping
Tack AL2324
Vi har bara besökt campingen för att fika och äta men vill gärna rekommendera stället som är väl värt ett besök. Fantastisk miljö, supergod mat och mycket trevlig service! Kan särskilt rekommendera hamburgaren med hembakat bröd och bra barnrätter.
Datum för vistelsen: augusti 2016
Fråga Road405890 om Björna Camping
Tack Road405890
Liten familjär camping, fräscht servicehus och välordnat. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Möjlighet till varierad mat ett stort plus. Tyska korven rekommenderas! En camping att rekommendera!
Datum för vistelsen: juni 2016
Standard
Läge
Sovkvalitet
Renlighet
Service
Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga Bodensarna om Björna Camping
Tack Bodensarna