Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysig inrättning i hemtrevlig miljö”
Omdöme om Sorsele Hembygdsgård - STÄNGD

Sorsele Hembygdsgård
Prisklass: 9 US$ - 27 US$
Beskrivning: Efter en fantastisk sommarsäsong har restaurangen nu stängt för vintern. Vi hälsar gamla och nya gäster välkomna igen när vi öppnar i juni 2018.
Restauranginformation
Beskrivning: Efter en fantastisk sommarsäsong har restaurangen nu stängt för vintern. Vi hälsar gamla och nya gäster välkomna igen när vi öppnar i juni 2018.
Omdömet skrevs 4 mars 2017 från mobil enhet

Varmt rekommenderat, fantastiskt utbud av dryck och personalen var mycket kunnig! De erbjuder även hemmagjord glögg och lite olika rätter om man är sugen på en bit mat!

Datum för besöket: mars 2017
Tack Johan J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mats N, Owner på Sorsele Hembygdsgård, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2017

Tack! Kul att ni trivdes - och tack för att ni tog med er vårsolen! Hoppas ni haft härliga dagar på Nalovardo! :o)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömen (23)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 23 omdömen

Omdömet skrevs 6 november 2016 från mobil enhet

Riktigt god mat i trevlig miljö med bra bemötande. Detta ställe är ett måste. Dom serverar ny meny med renbörjare, älggryta, lasagne och soppa.

Datum för besöket: november 2016
Tack faggeboss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mats N, Owner på Sorsele Hembygdsgård, svarade på det här omdömetSvarade 7 november 2016

Kul att ni trivdes! Hoppas att ni kom hem ordentligt och att vi får se er här igen snart! :o)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2016 från mobil enhet

Ny regi sedan 2015. Fantastiskt trevligt bemötande och ett härligt urval av enklare maträtter och bakverk. Kaféet har fullständiga rättigheter och serverar dessutom en del enklare pubrätter. Öppet till kl 20:00 på sommaren och nära till campingen och "badsjön".

Datum för besöket: augusti 2016
Tack tommycosmo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2016 från mobil enhet

Vi åt mat och fikade på hembygdsgården. Det var väldigt gott och ägarna är trevliga och serviceminded. Vi kommer tillbaka!

Datum för besöket: augusti 2016
Tack 250birgittar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mats N, Ägare på Sorsele Hembygdsgård, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2016

Tack! :o) Hoppas att resten av er semester avlöpte väl! Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2016 från mobil enhet

God lunch med utmärkt service. Vi åt viltbullar med hemlagat potatismos. Allt gick snabbt och smidigt med hjälp av trevlig personal

Datum för besöket: augusti 2016
1  Tack Anders B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mats N, Ägare på Sorsele Hembygdsgård, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2016

Det var roligt att ha er här! Hoppas att fiskarna nappade! Välkomna tillbaka igen! :o)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sorsele Hembygdsgård tittade också på

Sorsele, Västerbottens län

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt