Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Glamping”
Omdöme om Larssons lada

Larssons lada
Rankad som nr 6 av 14 Restauranger i Nykvarn
Restauranginformation
Omdömet skrevs 18 juli 2021 från mobil enhet

Jättemysigt ställe med supertrevlig personal. Glampingtälten ligger trevligt vid en äng och maten är jättegod. Här trivdes vi mycket bra!!!

Datum för besöket: juni 2021
Tack olsson747
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (4)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
Omdömet skrevs 13 februari 2021

Ett väldigt trevligt bemötande av personalen. Vi testade "Toast med liten sallad" Helt enkelt jättegott. Liten sallad med utsökt vinäger och toasten smälte i munnen. Rekommenderas starkt.

Datum för besöket: februari 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack fantarible
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2020

Mycket trevligt och ombonat ställe. En ombyggd lada som har hundvänligt cafe´på nedervåningen och en festlokal man kan hyra på övervåningen. Vi åt varsin jättegod sallad och hundarna delade på en hundglass. Mysigt att sitta ute i trevliga soffgrupper och även hängmattor. Tjuvtittade in i deras "glamping"-tält som ser superfräscha ut. Man blev riktigt campingsugen

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 424ulrikat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2021
Google-översättning

Datum för besöket: juli 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Larssons lada tittade också på

Nykvarn, Stockholms län
Nykvarn, Stockholms län
 
Nykvarn, Stockholms län
Nykvarn, Stockholms län
 

Besökt Larssons lada? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt