Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Bergby
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (115)
Filtrera omdömen
115 resultat
Medlemsbetyg
88
24
2
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
88
24
2
0
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 115 omdömen
Omdömet skrevs 20 september 2019

För den som gillar lugnet och naturen så är detta den perfekta platsen. Mycket möjligheter till olika aktiviteter. Fin grillkåta att tillgå. Motionsspår och utegym runt knuten. Fina, fräscha och stora rum.

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Anna30Stockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stef-Hedenstugan, Owner på Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 24 september 2019

tack! Och välkommen åter

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 september 2019

Vi saknade papperskorg på toaletten. Vi skåningar vill gärna ha en sillbit till äggen på morgonen. Eventuellt ett skoställ i hallen med rumsnummer på. Kundbemötandet var superbt. Vägskyltningen bör kompletteras.

Rumstips: Rum nummer 1 var bra.
Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack ostenmartensson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stef-Hedenstugan, Owner på Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2019

Tack för besöket! Vi kommer at använda några av eran tips.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2019

Super mysigt och god frukost, rummen var superfräscha och mysiga. Super mysig grillkåta som vi fick låna utan extra kostnad så att vi kunde grilla korv på kvällen, rekommenderar att ni bockar ett rum där. Jag kommer att åka ditt fler gånger

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Nathalie L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stef-Hedenstugan, Owner på Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 10 september 2019

Tack och välkommen åter

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2019

Trevligt boende med personligt bemötande och intressant information om husets historia. Rummet mycket bra inrett beträffande krokar i rum och badrum, stor spegel i rum nära eluttag. Tillgång till utemöbler med dynor. Fina promenadvägar i omgivningen. Bra frukost med en fin pratstund med ägarna. Saknade dock tv på rummet, fanns tv i frukostrummet. Stor eloge för bra brandsäkerhet! Utrymningssäkerheten vid brand var bra. Tyvärr inte alltid ok vid en del bed and breakfast.

Rumstips: Rum på bottenvåning är att föredra om man har svårt att gå då trappan är lite obekväm att gå i.
Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack johansson70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stef-Hedenstugan, Owner på Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2019

Tack för besök och välkommen åter

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2019

Trevligt hotell som jag varmt rekommenderar. Boka två nätter och besök Axmarby restaurangen. Kör
ner till kusten! Andas lite frisk luft! Bra och god frukost. Underbart att bo riktigt på landet men så
bra boende. Med GPS är det enkelt att hitta hotellet.

Rumstips: Var ute i god tid med bokningen, alla rum är i absolut bästa skick! Som nyrenoverat och doftar gott det Du!
Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack tonynoren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stef-Hedenstugan, Owner på Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2019

Tack för besöket och välkommen åter.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen