Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Spacious and comfortable”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 6
Livadia, Larnaka District

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

JohanS210 ...
Utrecht, Nederländerna
Nivå 5 Skribent
9 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2017
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 9 2017
Johan and his family were PERFECT guests. They were polite, friendly and considerate. Their children have good manners, kindhearted and well brought up. The family kept my apartment clean and tidy when they left. I would recommend Johan and his family to any future hosts anywhere.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Adventure ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 1 februari 2017 för en vistelse i januari 2017
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: januari 2017
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 1 2017
Volker, thank you for your kind review. Your family were lovely guests and I would recommend you to any future hosts.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Sutti1972
S:t Gallen, Schweiz
Nivå 6 Skribent
129 omdömen
23 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 69 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 21 april 2016 för en vistelse i april 2016
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Pool und Aussicht
Gillade minst: Palmen dürften mal wieder gepflegt werden.
Resegrupp: Familj med tonårsbarn
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 22 2016
Christian, thank you so much for your kind review. You and your family were superb guests :)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt