Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Many nice things and a few negatives”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Clarion Hotel Conference Center South
Rankad som nummer 44 av 71 hotell i Lexington
MiljöledareBronsnivå
Omdömet skrevs oktober 23 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: It's next to an interstate so you might ask to be away from that. We were interior (room 150) a ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack TallTVTraveller
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
unflappable, General Manager på Clarion Hotel Conference Center South, svarade på det här omdömetSvarade november 4 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (451)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

425429 av 451 omdömen

Omdömet skrevs oktober 21 2011
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Sharob2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 16 2010
Google-översättning

  • Bodde här: November 2010, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Fontanini
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 23 2010
Google-översättning

  • Bodde här: September 2010, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack gigisfolks
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 17 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2010, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack jamie_sierra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Lexingtonhotell
17,4 km bort
Clarion Hotel Conference Center North
0,3 km bort
La Quinta Inn & Suites Lexington South / Hamburg
9,8 km bort
GuestHouse Inn & Suites Lexington
Visa priser
Visa priser
Visa priser
7,1 km bort
Sleep Inn
Sleep Inn
Nr 34 av 71 i Lexington
176 omdömen
14,6 km bort
Red Roof Inn Lexington North
Red Roof Inn Lexington North
Nr 38 av 71 i Lexington
235 omdömen
9,8 km bort
Microtel Inn & Suites By Wyndham Lexington
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Clarion Hotel Conference Center South? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Clarion Hotel Conference Center South

Adress: 5532 Athens Boonesboro Rd, I-75 at Exit 104, Lexington, KY 40509-9491 (Tidigare Best Western Lexington Conference Center Hotel)
Telefonnummer:
Region: USA > Kentucky > Lexington
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 3 av Miljöhotell i Lexington
Nr 13 av Romantiska hotell i Lexington
Nr 17 av Familjehotell i Lexington
Prisklass: 626 kr - 1 011 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Clarion Hotel Conference Center South 3*
Antal rum: 149
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Clarion Hotel Conference Center South. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Best Western Lexington Hotel Lexington
Lexington Holiday Inn

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt