Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good One”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Ramada Resort Cochin
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Kumbalam
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 7 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Pratheesh J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
cochinramada, General Manager på Ramada Resort Cochin, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (678)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

349353 av 678 omdömen

Omdömet skrevs december 7 2017
Google-översättning

Tips för att välja rum: Book sufficiently earlier
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Kuncheriapkx
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
cochinramada, General Manager på Ramada Resort Cochin, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 29 2017
Google-översättning

Tips för att välja rum: Best SPA and Pool in the city
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2017, reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Vikas K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
cochinramada, General Manager på Ramada Resort Cochin, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 28 2017
Google-översättning

Tips för att välja rum: if you don't have any physical disability then choose the backwater facing rooms
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack drmohanmenon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
cochinramada, General Manager på Ramada Resort Cochin, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 19 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: November 2017, reste som ett par
Tack weareallovines
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
cochinramada, General Manager på Ramada Resort Cochin, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Kumbalam
11,1 km bort
Taj Malabar Resort & Spa Cochin
Taj Malabar Resort & Spa Cochin
Nr 8 av 227 i Kochi (Cochin)
2 126 omdömen
15,8 km bort
Kochi Marriott Hotel
Kochi Marriott Hotel
Nr 1 av 35 i Ernakulam
1 045 omdömen
5,2 km bort
Crowne Plaza Kochi
Crowne Plaza Kochi
Nr 1 av 3 i Maradu
866 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
10,8 km bort
The Gateway Hotel Marine Drive Ernakulam
9,5 km bort
Trident, Cochin
Trident, Cochin
Nr 14 av 227 i Kochi (Cochin)
907 omdömen
8,9 km bort
Radisson Blu Kochi
Radisson Blu Kochi
Nr 5 av 35 i Ernakulam
855 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Ramada Resort Cochin? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Ramada Resort Cochin

Adress: | Kumbalam South, Kumbalam, Kochi (Cochin) 682506, Indien
Telefonnummer:
Region: Indien > Kerala > Kochi (Cochin) > Kumbalam
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Spa Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Kumbalam
Prisklass: 762 kr - 6 827 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Ramada Resort Cochin 5*
Antal rum: 42
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, Agoda, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Ramada Resort Cochin. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Ramada Resort,Cochin Hotel Kochi (Cochin)
Ramada Hotel Kochi

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt