Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakrik glass ”

Grevlunda Mathantverk
Rankad som nr 1 av 1 Bagerier i Vitaby
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 7 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 20 juli 2022 från mobil enhet

Fantastiskt god glass, smakade äpple/rabarber glassen som överträffade mina förväntningar. Bra servic med trevlig personal

Datum för besöket: juli 2022
1  Tack fridahk87
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (61)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 61 omdömen

Omdömet skrevs 20 juli 2022 från mobil enhet

Fantastisk glass, åt vit kaffeglass som var så god. Härlig och trevlig service på österlen. Gullig hund. Kan verkligen rekommendera

Datum för besöket: juli 2022
1  Tack E2336TTangelicab
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 augusti 2021 från mobil enhet

Den bästa glassen vi någonsin har ätit i Sverige. Gjort från grunden med naturliga ingredienser, egentillverkad yoghurt. Smakar himmelskt❤️ Och väldigt trevligt bemötande❤️ Tack

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Lena A
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021

En väldigt god glass. Vi valde hasselnöt och vit kaffe. Måste vara den bästa glassen som åts i en mysig miljö, bra väder och trevlig personal!!

Datum för besöket: juli 2021
2  Tack Svealindskr
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 juli 2021

Jag är ingen "glassmänniska" men WOW för Grevlunda Mathantverks egen gjorda glass!!! Kombinationen Vitt Kaffe och Äpplesorbet var det godaste jag fått. Såpass så jag var var tvungen att äta det igen efter bara några dagar . Kvalité med bästa råvarorna ger glassen en utsökt och välbalanserad smak. Är bara ledsen att den endast finns att hitta på så få ställen. Så ni som har vägarna förbi Svabesholm eller Haväng så är detta en must!

Datum för besöket: juli 2021
3  Tack KaSo07
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Grevlunda Mathantverk tittade också på

Besökt Grevlunda Mathantverk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.