Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Otrolig hantverksglass! ”

Grevlunda Mathantverk
Rankad som nr 1 av 1 Bagerier i Vitaby
Prisklass: 4 US$ - 7 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Otrolig hantverksglass! Speciellt jordgubbssmaken. Gjord på färska råvaror utan e-nummer. Sagolikt! Behöver upplevas!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack janborgstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (35)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

2125 av 35 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Glass på riktigt
Vanilj glass som den ska vara med vaniljstång från Tahiti. Hallon/lakrits glass som smakar hallon och lakrits ❤️

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack 574jensm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Egengjord glass med närproducerade bär. Familjen år jordgubb-, röda vinbär- och chocklad-glass. Alla var väldigt nöjda med glassen och yoghurten framhävde bärsmaken.
Kan verkligen rekommendera

Datum för besöket: juli 2020
Tack 760andersk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Sagolika smaker, ljuvlig konsistens och trevlig plats att avnjuta glassen på. Rekommenderar verkligen Grevlunda Mathantverk i den röda kiosken till alla finsmakare.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack M3022CZanna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Nu har vi verkligen fått njuta av glass i riktig toppkvalitet från en riktig glassmästare. Oj oj vilken fantastisk glass, riktig toppklass. Vi kommer verkligen återvända till Kiviks Glass, dvs Grevlunda Mathantverk, och njuta av glass flera gånger.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack susanneb823
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Grevlunda Mathantverk tittade också på

Besökt Grevlunda Mathantverk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt