Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (345)
Filtrera omdömen
345 resultat
Medlemsbetyg
208
97
13
11
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
208
97
13
11
16
Filtrera
Listan uppdateras ...
241246 av 345 omdömen
Omdömet skrevs 28 augusti 2017
Google-översättning

Tips för att välja rum: there is a microwave in the vending/ice room on each floor, which is near the elevator,
  • Bodde här: januari 2017, reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PNKinc, Public Relations Manager på Ameristar Casino Hotel East Chicago, svarade på det här omdömetSvarade 29 augusti 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: augusti 2017, reste med vänner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PNKinc, Public Relations Manager på Ameristar Casino Hotel East Chicago, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2017
Google-översättning

  • Bodde här: augusti 2017, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PNKinc, Public Relations Manager på Ameristar Casino Hotel East Chicago, svarade på det här omdömetSvarade 21 augusti 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2017
Google-översättning

Tips för att välja rum: Try to get a room close to elevator, where the snack machine and microwave are located.
  • Bodde här: augusti 2017, reste ensam
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PNKinc, Public Relations Manager på Ameristar Casino Hotel East Chicago, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: mars 2017, reste med vänner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina D, Public Relations Manager på Ameristar Casino Hotel East Chicago, svarade på det här omdömetSvarade 11 april 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen