Höjdpunkter från omdömen

johd1974
Skellefteå, Sverige
från mobil enhet
En dag för tjejkompisar

Tjejerna var riktigt besvikna när de gick därifrån eftersom de inte hade så kul som de skulle ... läs mer

Omdömet skrevs 11 juli 2017
elisabethr774
Vännäs, Sverige
Läs alla 4 omdömen

Omdömet skrevs 8 juli 2016 från mobil enhet

Massor med roliga hoppborgar och hinderbanor! Passar bäst lite större barn, 6 år och uppåt! Finns att köpa lite snacks m.m. Kostar 145:-/barn och vuxna går in gratis! Går lätt att spendera några timmar där!

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack johd1974
Omdömet skrevs 24 april 2016 från mobil enhet

Helt fantastiskt att hitta ett gigantiskt lekland fyllt med underhållning som består av luft ;) Både stora och små kan roa sig här i timmar. Tröttnar man och behöver en paus så finns en cafeteria att återhämta sig i. Kan utlova att vi alla var trötta efteråt. Helt klart värt att besöka i alla åldrar.

Datum för upplevelsen: mars 2016
Tack yoda_1998