Höjdpunkter från omdömen
Coolt familjeupplevelse

Hur coolt som helst och med trygga/trevliga guider som lotsade oss genom forsarna. Man får inte ... läs mer

Omdömet skrevs 23 juni 2024
G2464HVmichelg
Härnösand, Sverige
från mobil enhet
Forsränning

Grymt häftig forsränning! Trevliga och rutinerade guider!! Rekommenderar starkt detta äventyr bara ... läs mer

Omdömet skrevs 30 juli 2020
603kente
från mobil enhet
Läs alla 5 omdömen

Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Grymt häftig forsränning!
Trevliga och rutinerade guider!!
Rekommenderar starkt detta äventyr bara några mil utanför Umeå.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack 603kente
hlmstrm, Ägare på Wilderness Adventure Vindeln, svarade på det här omdömetSvarade 30 juli 2020

Tack så mycket Kent!
Ni är så välkomna tillbaka framöver!

Mvh,
Christoffer

Omdömet skrevs 26 juni 2020 från mobil enhet

Vi hade en fantastisk tur idag. 800m3 per sekund var perfekt flöde med stora vågor och perfekta forsar. Vi hade sol, 26 grader varmt och 18 grader i vattnet. Kunnig och rolig personal. Toppen!

Datum för upplevelsen: juni 2020
Tack Henrik L
Omdömet skrevs 11 juli 2018 från mobil enhet

Vi åkte turen med tre forsar. Det var en mycket trevligt upplagd tur som passar oss som gillar vacker natur och inte för stora utmaningar. Christoffer som var vår ledare var noga med säkerheten, men kunde också skoja och bjuda på sig själv. Maten var god och det var rakt igenom en härlig em-tur.
Vi hade bara önskat någon typ av foto på oss i båten och ännu hellre i en av forsarna. (Men det kanske kommer nästa år?)

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack 5globetrotters5