Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (4 001)
Filtrera omdömen
4 001 resultat
Medlemsbetyg
3 543
358
64
21
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
3 543
358
64
21
15
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 4 001 omdömen
Omdömet skrevs 22 december 2019

Tack Adam med personal! Vi har varit här förut och är lika nöjda då som nu. Ni gör verkligen allt för oss besökare. Man känner att man kan koppla av helt och hållet. Maten är perfekt och man får njuta av den sanna kokkonsten Ni tar hand om oss från ankomst till avfärd på ett utomordentligt sätt!! All heder till er❤️❤️❤️Ett PARADIS ☀️

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Swedevacation
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
fathuhullai, General Manager på Veligandu Island Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 22 juni 2020
Google-översättning

Dear Swedevacation,

Greetings & Blessings from Veligandu Island Resort & Spa!

Warm gratitude for returning to your home again and for the short, sweet alluring review full of accolades towards our food, and staff. We are glad to tantalize your tastebuds with our luscious cuisines.

It is always a great feeling to discern that our guest's anecdote at our little paradise was perfect with enticing moments of bliss to treasure for a lifetime. We are thrilled to be behind the scene of your relaxing experience on the tropical island. Gracious for appreciating and honoring us.

We are waiting ardently to welcome you once again for another indelible mysterious tale at your forevermore secluded heaven.

Thank you

Warm Regards,
Fathuhulla Ibrahim
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2019

detta är verkligen ett paradis hotell! Allt från hur fräscha rummen är, hur FANTASTISK servicen är, hur god maten är, hur fina stränderna är, listan kan göras hur lång som helst! Välj detta hotell om ni vill ha en resa ni aldrig glömmer!

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste ensam
Tack Malliin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2019 från mobil enhet

Det finns bara ett ord för denna paradisö i Maldiverna! Paradis! Den vita sanden och turkos vattnet där hajar och rockor simmar runt dig, där boendet håller högsta klass (välj Water Villa with Jacuzzi), där SPA-behandlingen var ljuvlig, där maten är supergod, där vinlistan håller högsta klass osv. Men mest minns man nog alla vänliga personer som alltid var redo att göra din vistelse fantastisk! Detta är den plats vi skulle välja alla dagar på året! Thank you Veligandu you are the best!

Datum för vistelsen: februari 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack JanMagnusson99
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CCRMaldives, General Manager på Veligandu Island Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 20 februari 2019
Google-översättning

Dear JanMagnusson99,

Sunny greetings from Veligandu Island Resort & Spa!

Thank you for writing this kind review to us.

We are delighted to know that you had a wonderful holiday experience in Veligandu and that you particularly enjoyed our Jacuzzi Water Villas, Duniye Spa treatments, excellent service and exquisite cuisine. We do strive to make each holiday experience unforgettable for our guests.

We look forward to welcoming you back soon for another perfect holiday on our shores, which you can book directly on our website.

Warm regards, Fathuhulla Ibrahim, General Manager, Veligandu Island Resort & Spa.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 november 2017

Mycket bra ställe att åka till och få topp service , Rummen fantastiska och stränderna otroligt rena och fina , Området lugnt stilla inga personer som trängs alls . Vill man åka och koppla av samt att en trevlig tid med sin nära så borde alla åka till detta ställe med det otroliga vatten området och sjö liv , samt hela havets fina fiskar

Datum för vistelsen: november 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack J1647XEdant
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CCRMaldives, General Manager på Veligandu Island Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 26 november 2017
Google-översättning

Dear J1647XEdant,

Sunny greetings from Veligandu Island Resort & Spa!

Thank you so much for taking the time to write this review to us and for recommending our beautiful island Resort to other travelers.

I am happy that you had an amazing holiday at Veligandu, which has been named one of the most romantic destinations in the Maldives, with the intimacy and seclusion of a private island. Our reefs are certainly magnificent and welcome a variety of tropical fish.

We look forward to welcoming you back as our repeat guest for another perfect holiday at Veligandu.

Please do not hesitate to book your next stay with us directly on our website.

Warm regards,
Fathuhulla Ibrahim, General Manager.
Veligandu Island Resort & Spa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2017

Vi är väldigt nöjda med hela vistelsen. Bra strand, bra mottagande och mycket trevlig personal. Maten var varierad och mycket god. Det fanns mycket olika aktiviteter att delta i om man ville. Vi bodde i en villa ovanför vatten vilket var helt underbart och att rekommendera.

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack salomon_55
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CCRMaldives, General Manager på Veligandu Island Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 10 juni 2017
Google-översättning

Dear salomon_55,

Sunny greetings from Veligandu Island Resort & Spa!

Thank you so much for making Veligandu your Maldives destination of choice and for your kind review.

It is pleasing to know that you enjoyed our Charming Water Villas, with easy-access to the beautiful lagoon, as well as the delicious and varied cuisine we offer our guests.

We truly appreciate that you recommend our adults-only Resort to other travelers, which we look forward to welcoming as well. We see you again soon for another memorable holiday at Veligandu, which you can book directly on our website.

Warm regards,
Fathuhulla Ibrahim, General Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen