“Toppen dagar”

Kungsgården Långvind Mat & dryck
Rankad som nr 2 av 4 Restauranger i Enånger
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 juli 2024

Vi stannade två nätter med husbilen på detta underbara ställe, en fantastisk fin omgivning i på en gammal bruksort. Underbart värdpar som gav mycket information om bygden, dessutom en otrolig frukost som ingick i priset för Ställplatsen kan inte bli bättre en restaurang med kanonmat
I en otrolig miljö vi kommer att återkomma
så klart

Datum för besöket: juli 2024
Tack Elsy S
Jörgen Bengtson, Ägare på Kungsgården Långvind Mat & dryck, svarade på det här omdömetSvarade 25 juli 2024

Hej!

Vad roligt att ni trivdes på Kungsgården Långvind Mat & Dryck med vår prisbelönta ”frukost med guldkant” och lilla restaurang med fullständiga rättigheter, som bara är öppen för våra gäster. Naturligtvis också roligt att ställplatsen var till full belåtenhet, att bruksmiljön var uppskattad och vi som värdar fick lovord. Välkommen tillbaka, både till ställplatserna (som vi utvidgat i år), restaurangen och frukosten!

Språk

Omdömet skrevs 25 juli 2022

Värt varenda meter efter att ha kört på en urusel väg för att komma fram till detta mini-hotell mitt i skogen. Fick ett varmt välkomnande och historien om bruket berättad av Jörgen och Agneta. Åt en god middag med både lokalt producerade drycker och råvaror i en trevlig matsal, med högt i tak, kakelugn och öppen spis. Efter en god natts sömn i en skön säng och ett trivsamt rum, serverades frukost med allt man kan önska sig av tillbehör.

Datum för besöket: juli 2022
    • Mat
1  Tack O7544RBmariannet
Jörgen Bengtson, Ägare på Kungsgården Långvind Mat & dryck, svarade på det här omdömetSvarade 27 juli 2022

Hej!

Roligt att ni trivdes så bra. Beklagar den dåliga skogsbilvägen. Vi rekommenderar alltid gäster som kommer söderifrån att åka via Ångersjöns rastplats och på allmänna vägen till Långvind.

Jörgen Bengtson

Omdömet skrevs 13 juli 2022

Bra boende med god mat. Trevliga omgivningar att promenera i då det finns gott om historia här. Sim metallurg så är det kul att höra om gamla bruk.

Datum för besöket: juni 2022
    • Mat
Tack Lars N

Hej!
Var roligt att prata med dig/er och berg, mineraler och järnbruk. Om ni kommer förbi under juli eller början av augusti kommande år, har jag en natur- och kulturvandring i Långvind söndagar klockan 15, som ger en fördjupad bild av ett gammalt järnbruk från svensk stormaktstid, annan 1687.

Omdömet skrevs 11 juli 2022 från mobil enhet

Mycket vacker miljö. Bodde i ett så gulligt eget litet hus på 4x4 kvm. Skön säng, fullt utrustat minikök och egen veranda. Mycket god frukostbuffé. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: juli 2022
Tack Cewille71

Hej!
Roligt att du uppskattade boendet i vad vi tror är Sveriges minsta vandrarhem med komplett gästkök, 4,44 kvm boyta. Den forna telestationen i Långvind rymmer både säng, bord, stolar, gästkök med varmt och kallt vatten i hon, spisplattor, kylskåp, ugn och köksutrustning.

Omdömet skrevs 8 juli 2021 från mobil enhet

En fantastisk middag med mycket lokalt producerade råvaror och dricka. Även dryckesutbudet finns från lokala producenter. Inte att förglömma mycket trevlig personal. Rekommenderas starkt!

Datum för besöket: juni 2021
Tack Lennart K

Hej!

Tack från personalen, tillika ägarna.

Ja, vi försöker erbjuda frukost med guldkant, med cirka 40 lokala, ekologiska och rättvisemärkta produkter. Till middagen följer vi upp detta och lägger till en dryckeslista, som har det mesta, trots att vi är så små och bara har vår restaurang, Kungsgården Långvind Mat & dryck, öppen för våra gäster.

Resenärer som tittade på Kungsgården Långvind Mat & dryck tittade också på

Enånger, Gävleborgs län

Besökt Kungsgården Långvind Mat & dryck? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt