Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (112)
Filtrera omdömen
112 resultat
Medlemsbetyg
92
17
3
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
92
17
3
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 112 omdömen
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan



10 av 10 möjliga
Här får man ro i själen och mat som vi ger högsta betyg och personal med "flexibelt" tänkande, finner bra lösningar på allt.
Dessutom finns här en miljö, som "slår" det MESTA.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack christer_regner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2020

Dåligt ljudisolerade rum (man hör sina grannar för mycket) MEN ett fantastiskt läge!! Vackert naturreservat och storartad utsikt får man på köpet. Väldigt god mat. Rogivande.
Personalen är trevlig och professionell.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack M999ZEmartin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2020

Att välja boende för en helg är inte det lättaste om hunden ska med.
Cocoonmeetings visade sig vara ett mycket bra val, för vi kunde slappna av och njuta av den underbara placeringen, (utsikten, promenader, uteplatsen med sol/skugga efter behov, och äta på restaurangen samtidigt medan hunden väntade på rummet.

Bemötandet från personalen var mycket varm och bra på alla sätt.
Maten var underbar. En fantastisk uppvisning av vad man kan göra med lokala produkter!
Inspirerande!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 385nicholasl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2020

Vi har bott här några gånger och läget, stämningen och miljön är fantastisk. Frukosten är outstanding medan middagen har tappat lite i kvalitet. Lite för långt gånget kött, lite för hårt stekt fisk och lite för långt gångna grönsaker/rotfrukter. Kanske en effekt av corona. Vi kommer gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bjornkarlsson2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020

Fantastiskt boende och enormt hjälpsam och vänlig personal. Femrätters till överkomligt pris där man får smaka av lokalt producerat kött och grönt med en twist av lokalt inspirerade smaker och råvaror. I vårt fall en fantastisk granpesto och en öl bryggt på granskog.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack abergq356040
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen