Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (54)
Filtrera omdömen
54 resultat
Medlemsbetyg
45
9
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
45
9
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 54 omdömen
Omdömet skrevs 12 augusti 2017

Härlig anläggning på skånska landsbygden. Nytt och fräscht med rustik känsla. Välkomnande atmosfär med stora gemensamma utrymme. Minus att resturangen inte öppen kvällen jag var där, men vägdes med råge upp av morgonyogan med zen-frukost.

Bodde här: augusti 2017, reste ensam
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack svenandersr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Ett mycket prisvärt bed & breakfast som överträffade alla förväntningar redan vid första anblick. Gården, som ligger vackert beläget, högt på en kulle, är i mycket fräscht skick där ägarna verkligen tänkt till, snygg, innovativ inredning som andas här-producerat.
Frukosten håller mycket hög standard och personalen är underbara!
Familjärt bemötande där vi verkligen kände oss välkomna. Rekommenderar starkt!

Bodde här: augusti 2017, reste som ett par
Tack Sara O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017

Vi spenderade en natt på Cocoonmeeting tillsammans med vår dotter på 7år.
Mysigare ställe får man leta efter! Rummen var superfina, personalen väldigt hjälpsamma och gulliga. Vi åt även middag på deras restaurang på kvällen och maten var kanon, så även frukosten. Vi har rest mycket över hela världen och Cocoon tillhör nu ett av våra favoritställen. Kan varmt rekommendera alla bo här!
Ett extra tack till Bodil för hjälpen med Ugglan! :)

Bodde här: juli 2017, reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Susanne V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bodil G, Ägare på Cocoonmeetings, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2017

Tack för de fina ord! Mycket trevligt att träffa er och hoppas både ni och finaste ugglan mår bra!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017

Mkt trevlig bemötande, rummet perfekt rent,mkt fina material val,
och sen på morgonen toppades detta med den bästa hotellfrukosten.
tysta rum med mkt bra isolering. genomgående en mkt bra boendekänsla

Bodde här: augusti 2017, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack lennart_bergsten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bodil G, Ägare på Cocoonmeetings, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2017

Underbart att ni trivdes hos oss!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2017

Trevligt boende i underbar miljö. Rummen var mycket fräscha precis som övriga utrymmen. Boendet känns personligt och modernt. Vår lilla son fastnade väldigt för den supertrevliga värdinnan. Rekommenderas!

Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack johannah493
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bodil G, Ägare på Cocoonmeetings, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2017

Känns jättefint att ni uppskattar Cocoon och det lilla extra!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen