Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rekommenderar!”
Omdöme om Cocoonmeetings

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Cocoonmeetings
Rankad som nummer 1 av 5 temaboenden i Degeberga
Omdömet skrevs augusti 7 2017

Vi spenderade en natt på Cocoonmeeting tillsammans med vår dotter på 7år.
Mysigare ställe får man leta efter! Rummen var superfina, personalen väldigt hjälpsamma och gulliga. Vi åt även middag på deras restaurang på kvällen och maten var kanon, så även frukosten. Vi har rest mycket över hela världen och Cocoon tillhör nu ett av våra favoritställen. Kan varmt rekommendera alla bo här!
Ett extra tack till Bodil för hjälpen med Ugglan! :)

Bodde här: Juli 2017, reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Susanne V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bodil G, Ägare på Cocoonmeetings, svarade på det här omdömetSvarade augusti 9 2017

Tack för de fina ord! Mycket trevligt att träffa er och hoppas både ni och finaste ugglan mår bra!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (41)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 41 omdömen

Omdömet skrevs augusti 7 2017

Mkt trevlig bemötande, rummet perfekt rent,mkt fina material val,
och sen på morgonen toppades detta med den bästa hotellfrukosten.
tysta rum med mkt bra isolering. genomgående en mkt bra boendekänsla

Bodde här: Augusti 2017, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack lennart_bergsten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bodil G, Ägare på Cocoonmeetings, svarade på det här omdömetSvarade augusti 9 2017

Underbart att ni trivdes hos oss!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 4 2017

Trevligt boende i underbar miljö. Rummen var mycket fräscha precis som övriga utrymmen. Boendet känns personligt och modernt. Vår lilla son fastnade väldigt för den supertrevliga värdinnan. Rekommenderas!

Bodde här: Augusti 2017, reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack johannah493
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bodil G, Ägare på Cocoonmeetings, svarade på det här omdömetSvarade augusti 9 2017

Känns jättefint att ni uppskattar Cocoon och det lilla extra!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 3 2017 från mobil enhet

Supermysigt ställe med en go personal.En härlig frukost stod uppdukat o det var bara att njuta av vackra omgivningar o lugn o ro delat badrum med dusch o fina sovrum. Ett ställe man kommer återvända till när man är på Österlen

Bodde här: Augusti 2017
Tack Karina628
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bodil G, Ägare på Cocoonmeetings, svarade på det här omdömetSvarade augusti 9 2017

Välkommen tillbaka! Det värmer att ni trivdes hos oss!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 31 2017

Vacker plats och kändes lyxigt med stort rum som var modernt.Toppen frukost med ekologiskt och lokala råvaror.Trevlig personal .Vi åker gärna tillbaka.Vi åt Pizzabuffe på kvällen när vi kom som var väldigt god med annorlunda smaker på .

Bodde här: Juli 2017, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack lflink_245173
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bodil G, Ägare på Cocoonmeetings, svarade på det här omdömetSvarade augusti 9 2017

Tack så mycket! Hela personalen hälsar!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Degebergahotell
7,5 km bort
Ingen bild tillgänglig
Olseröds Bed&Breakfast
Nr 2 av 5 i Degeberga
2 omdömen
5,9 km bort
Körsbärsgården Rum & Frukost
1,6 km bort
Ingen bild tillgänglig
Degebergagården
Nr 1 av 1 i Degeberga
1 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Cocoonmeetings? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Cocoonmeetings

Adress: Borråkravägen 60-11, Degeberga 297 94, Sverige
Region: Sverige > Skåne län > Degeberga
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Busstransfertjänst Spa Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 5 temaboenden i Degeberga
Prisklass: 1 055 kr - 1 667 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 10
Hotellets officiella beskrivning:
Ett boende på toppen av backarna vid Degeberga med utsikt över slätten och havet. Från hotellet kan man sätta på sig skorna och vandringen börjar. Hotellet ägs och drivs av familjen Göthner, vilket skapar en personlig och gemytlig atmosfär. Vi har öppet hela sommaren och valda perioder under året. Sommartid erbjuder vi god hemlagad mat från vårt Utekök. Finns önskemål om andra datum än tillgängliga, kontakta oss gärna. ... mer   mindre 
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com så att du tryggt kan boka med Cocoonmeetings. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt