Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat och ännu bättre service!!!”
Omdöme om Taste Of India

Taste Of India
Rankad som nr 1 av 348 Restauranger i Orihuela
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 17 US$
Kök: Indiskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 4 augusti 2021

Maten är det godaste jag ätit! Personalen var så trevlig och gästvänliga!!! Återkommer mer än gärna!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 336carolab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lakhwinder s, Owner på Taste Of India, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2021
Google-översättning

Thank you so much.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (310)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 310 omdömen

Omdömet skrevs 22 juli 2021

Besökt denna restaurang under alla år under vår semester. Allt är gott, ätit många olika rätter. Härlig service.

Datum för besöket: juli 2021
Tack 938_sac
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2021

Väldigt bra mat. Alla fem i familjen var nöjda med både räckor och kyckling tika massala, samt nan bröd!

Datum för besöket: juli 2021
Tack vincentbE9550GC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lakhwinder s, Owner på Taste Of India, svarade på det här omdömetSvarade 13 juli 2021
Google-översättning

Thank you so much sir.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2021 från mobil enhet

Mycket bra Indisk. Den bästa i området, fantastiskt bra service och trevlig personal, kommer alltid och pratar en stund så man känner sig välkommen. Bra priser

Datum för besöket: januari 2021
Tack per455
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2020 från mobil enhet

Viktigt i dessa tider att ha bra och genomarbetad take away. Något man inte tänker på denna restaurang. Lite irriterande när man betalat för meny och man inte får det som specificerats, vilket var fallet här. Maten: Papadom med tillbehör saknas, förrätt Tikka lamb ok, huvudrätt Lamb zafrani mycket god. Huvudrätten räddade måltiden, dock inte butter Nan som var nästintill katastrof.

Datum för besöket: juni 2020
Tack ChristerPihl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Taste Of India tittade också på

Orihuela Costa, Costa Blanca
La Florida, Orihuela
 
Cabo Roig, Orihuela Costa
 

Besökt Taste Of India? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt