Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grymt ställe!”

Tre Toppar Glasscafet
Rankad som nr 1 av 8 Restauranger i Onsala
Prisklass: 0 US$ - 8 US$
Kök: Café
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 juli 2021 från mobil enhet

Både glassen och de hemgjorda rånen smakade fantastiskt! Dessutom väldigt trevlig personal och fin miljö!

Datum för besöket: juli 2021
Tack soniasigne
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (37)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 37 omdömen

Omdömet skrevs 23 juni 2021

Mycket god glass från lejonet & björnen i såå goda hembakade rån!! Väldigt trevligt bemötande från personal. Absolut värt ett besök

Datum för besöket: juni 2021
Tack lisatJ6453RL
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 juni 2021 från mobil enhet

Väldigt god glass (Lejonet&Björnen) med våfflor bakade på plats. Fint läge i hamnen med sittplatser på lite olika ställen.

TT är dessutom en seriös arbetsgivare med en bra chef där sommarjobbarna får kontrakt och tydliga scheman. För mig smakar glassen extra gott då.

Datum för besöket: maj 2021
1  Tack exmountainranger
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 juni 2021

Trots att jag varit på många ställen i världen och ätit glass (älskar glass haha) så finns det inget ställe jag hellre väljer än tre toppar i Onsala. Deras glass är magisk, deras rån likaså, deras anställda helt fantastiska och läget toppklass. Jag skulle inte bara rekommendera detta stället utan se det som en vädjan- ni måste bara dit!

Datum för besöket: juni 2021
Tack emelieh407
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 juni 2021

Kan bara hålla med alla andra kommentarer här. Väldigt trevlig personal och ekologisk glass i hemlagade rån. Grym havsutsikt, både från sittplatserna vid caféet eller om man tar en promenad runt hamnen. Det är banne mig så somrigt det kan bli :)
Öppettiderna hittas smidigast på Instagram. Det är ett givet resmål.

Datum för besöket: juni 2021
Tack lnetzel
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Tre Toppar Glasscafet tittade också på

Onsala, Hallands län
Onsala, Hallands län
 

Besökt Tre Toppar Glasscafet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.