Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tre toppar Gottskär”

Tre Toppar Glasscafet
Rankad som nr 1 av 8 Restauranger i Onsala
Prisklass: 0 US$ - 8 US$
Kök: Café
Restauranginformation
Omdömet skrevs 14 juni 2021

Jättegoda hembakade rån och fantastisk glass. Verkligen värt ett besök om ni är i närheten. Rekommenderar starkt!

Datum för besöket: juni 2021
Tack IdaPalren
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (37)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1014 av 37 omdömen

Omdömet skrevs 13 juli 2020

Både jag och min kompis tog varsin mjukglass, hon med lakrits strössel och jag med choklad strössel. På tre toppar snålas det varken med glassen eller strösslet men det kan ju bero på de underbara arbetarna denna dag. Och de hemmagjorda rånen var pricken över i:et
Så traska er ner till tretoppars glass café, det är värt det

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Hannatipsar
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 juli 2019 från mobil enhet

God glass som med bra smaker från Lejonet & Björnen. Ligger mysigt nere i hamnen i Gottskär och man kan ta med glassen och sätta sig vid havskanten eller på någon brygga. Ofta kö 5-10 min vid fint väder.

Datum för besöket: juli 2019
2  Tack MNeckman
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 april 2019 från mobil enhet

Hört mycket om det här stället. Har tydligen blivit lite av ett standardutflyktsmål i Träslövsläge.
Inte särskilt imponerad. Standardglass i goda hembakade våffelstrutar. OK men inte något som sticker ut.

Datum för besöket: april 2019
3  Tack bjornsleman
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Missen_Mina, Ägare på Tre Toppar Glasscafet, svarade på det här omdömetSvarade 30 maj 2020

Hej,
Du har recenserat fel glasskafé, vi ligger i Gottskär och serverar kvalitét glass från Lejonet & Björnen i hembakta rån.
Väl mött/Marina

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2018 från mobil enhet

Kanongoda hemagjorda stora glassrån. Lösglass i många olika smaker. Härlig marin miljö i Gottskärs hamn i Onsala.
Rekommenderas att besöka och sitta ner på uteserveringen när solen skiner en härlig sommardag

Datum för besöket: augusti 2018
Tack 323hansm
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Tre Toppar Glasscafet tittade också på

Onsala, Hallands län
Onsala, Hallands län
 

Besökt Tre Toppar Glasscafet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.