Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Klassisk julmarknad i genuin miljö

Vacker julmarknad i klassisk stil. Bland väl bevarad historia finns julmarknaden att hitta här ... läs mer

Omdömet skrevs 6 januari 2024
tove2000
,
Malmö, Sverige
från mobil enhet
Vacker slottspark

Vacker slottspark som är gratis att besöka. Speciellt vacker i maj-juni när rhododendronen blommar ... läs mer

Omdömet skrevs 5 mars 2023
camillab349
,
Viken, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 55 omdömen
  
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.
Omdömen (55)
Filtrera omdömen
55 resultat
Medlemsbetyg
37
18
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
37
18
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3136 av 55 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2015

En vacker runda i en ganska välskött park, perfekt liten promenad efter eller före kaffe och utställningsbesök i de närliggande lokalerna.

Datum för upplevelsen: juli 2015
Tack PiaoLars
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 juli 2015

Fantastisk park med otroliga rhododendron buskar och damm med guldfiskar. Soffor att sitta och betrakta växterna från

Datum för upplevelsen: juli 2015
Tack KennethS543
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 juli 2015 från mobil enhet

Här kan man promenera och njuta obehindrat största delen av året. Min favorit är när rosorna blommar.
I anslutning till parken finns parkering, men man kan likaväl komma till fots från Kullaleden eller banvallen.

Datum för upplevelsen: juli 2015
Tack MsOzz
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 juli 2015

Gratisnöje! Parken är mycket välvårdad. Olika promenadstigar. I en damm finns både guldfiskar och sköldpaddor. Alla träd är föredömligt presenterade med skyltar. Fin rosenträdgård.

Datum för upplevelsen: juli 2015
Tack eva w
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 12 april 2015

Ligger på vägen till Mölle så ta en timme där innan mölle, fint slott och ibland är det bra utställningar här men då är det mycket folk..

Datum för upplevelsen: juli 2014
Tack JHE
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen