Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kortvisit lördag eftermiddag ”
Omdöme om Bella Gästis

Bella Gästis
Rankad som nr 1 av 9 Restauranger i Hunnebostrand
Certificate of Excellence
Kök: Pizza, Svenskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 4 november 2018 från mobil enhet

Spontanbesök men blev varmt välkomnad och fick bord med utsikt över vatten och sjöbodar. Var frusen, men inte jättehungrig efter novemberpromenad så valde halv fisksoppa. Perfekt val, smakade utmärkt. Uppmärksam personal, snabb men inte stressig servering. Rekommenderas!

Datum för besöket: november 2018
1  Tack Suzanne D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (289)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 289 omdömen

Omdömet skrevs 19 oktober 2018

Varierad meny oftast ett budgetalternativ pizzorna bland de bästa. Kvalificerad personal som gör sitt bästa för kunden

Datum för besöket: oktober 2018
1  Tack Rafffen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 oktober 2018

Varför skall det vara så ojämt på denna restaurang,från absolut toppen mat till riktigt dåligt.De serverar ett bra salladsbord varmrätt samt kaffe o kaka för 105 kr.Skärpning önskas omgånde!

Datum för besöket: september 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Leif B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2018 från mobil enhet

En riktig klassiker. Serverar alltid god mat med trevlig och bra personal. Mycket fin miljö. I pizza väg kan jag rekommendera Havsbris.
Man kan även ta take-away vilket är uppskattat om man vill sitta någon annanstans på sommaren.

Datum för besöket: augusti 2018
1  Tack Ultraboyen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2018 från mobil enhet

Trevlig restaurang vid kajen och fantastiskt att se solen gå ner i havet. Maten av hög klass och bra service och personal. Skaldjur och fisk så klart musslorna fantastiska

Datum för besöket: augusti 2018
1  Tack scf47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bella Gästis tittade också på

Hunnebostrand, Västra Götalands län
Hunnebostrand, Västra Götalands län
 
Hunnebostrand, Västra Götalands län
Bovallstrand, Västra Götalands län
 
Smögen, Västra Götalands län
Hunnebostrand, Västra Götalands län
 

Besökt Bella Gästis? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt