Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Bella Gästis

Bella Gästis
Rankad som nr 1 av 9 Restauranger i Hunnebostrand
Certificate of Excellence
Kök: Pizza, Svenskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 12 augusti 2018 från mobil enhet

Trevlig restaurang vid kajen och fantastiskt att se solen gå ner i havet. Maten av hög klass och bra service och personal. Skaldjur och fisk så klart musslorna fantastiska

Datum för besöket: augusti 2018
1  Tack scf47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (289)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 289 omdömen

Omdömet skrevs 9 augusti 2018 från mobil enhet

Läste många dåliga omdömen på Tripadvisor, men vi valde stället ändå.

Måste säga att vi blev väldigt överraskade. Vi fick vänta på bord, vilket man förstår i semestertider.

Efter 10 minuters vänta fick vi ett bord.
Beställde maten direkt och 20 minuter senare stod den på bordet.

Kebabpizzan som jag tog var väldigt bra! Mycket smaker och lagom mycket utav allt.

Ses igen!

Datum för besöket: augusti 2018
1  Tack davidaR3577DV
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Vi var 9 personer som beställde olika rätter. Alla var överens om att stället behöver en bättre kock. Jag åt den mest smaklösa Bellaburgaren någonsin.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Michael M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Fin omgivning i vackra Hunnebostrand lyfter omdömet till en trea. Fish and Chips lika charmigt som Saharas öken. Torrt, variationsfattigt och smaklöst. Poppels öl från Jonsered räddade på något sätt måltiden. Grannens Bella Burgare var föremål för samma omdöme.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack HaRa37
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Riktigt god pizza!! Kyparen var väldigt bra och trevlig. Fick bord direkt (14:00) och maten efter endast 30 min.

Datum för besöket: augusti 2018
1  Tack Claes C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bella Gästis tittade också på

Hunnebostrand, Västra Götalands län
Hunnebostrand, Västra Götalands län
 
Hunnebostrand, Västra Götalands län
Bovallstrand, Västra Götalands län
 
Smögen, Västra Götalands län
Hunnebostrand, Västra Götalands län
 

Besökt Bella Gästis? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt