Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (59)
Filtrera omdömen
59 resultat
Medlemsbetyg
32
21
5
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
32
21
5
0
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 59 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Bra basecamp för utflykter i höga kusten. Vi hade ett tält och bodde på de bästa plana platserna precis vid strandkanten .Bra service samt oväntat bra Restaurang / pizza.
Brukar ha transfer till start av höga kusten leden men inte detta år .

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack hansj448
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Vi campade med tält. Vi hade plats precis vid vattnet med el. Enkel och bra camping.
Det ligger nära Höga kusten bron. Lugn och fin camping. Dusch och Wc var fräscht. Det finns möjlighet att använda kök med micro. Det finns TV-rum. Minigolfbana och restaurang finns också.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 225sabineb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2020 från mobil enhet

Hyrde en stuga(ej deluxe) i 2 nätter, helnöjda. Sköna sängar, fanns allt som man behövde. Bra läge i förhållande till höga kusten. Det enda man kan klaga på var att kylskåpet lät högt, och någon gång i timmen, om det inte hade varit för detta så är det 5/5 som camping betraktat.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Henkemannet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020

Helt okej camping för att stå ngr dagar. Vacker utsikt och fräscht servicehus. För en barnfamilj så hade det gärna varit önskvärt med lite mera lekplats. Finns gungor och en lekstuga men hade gärna sett att det fanns ngn typ av klätterställning osv.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack A6517KDsandrag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2020 från mobil enhet

Campingen ligger väldigt fint vid sjön och har många platser direkt vid sjön. Lite backigt vilket gör att flera platser har lutning. Trevligt bemötande vid receptionen som också gav tips om utflyktsmål. Toaletter och kök rent och snyggt men lite trångt när campingen var full. Infarten var väldigt trång och det blir lätt kö och rörigt. Receptionen verkade stänga 19.00 vilket inte var så bra.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 97anderse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen