Eva A

Mycket bra frukost och middag

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 3 veckor sedan
Jag har bott veckovis på Söråker okt 24 - jan 25. Mycket trevligt bemötande av personal. Har provat flera rum - de flesta rum behöver uppdatera badrummen. Frukosten är jättebra med allt man kan önska sig och middag i restaurang är fantastisk. Rekommenderas!
Datum för vistelsen: januari 2025
    39.8 km från Söråkers Herrgård
    17.0 km från Söråkers Herrgård
    Visa fler hotell i Söråker
    Omdömet skrevs 11 juli 2024

Platt fall. Man bor i ett typ gammalt äldreboende bredvid lilla herrgården. Undermålig service. Dom jobbar papper och penna, all respekt om det funkar men var förvirring hos personalen både vid incheckning och utcheckning. Vårt rum hade utsikt över grusparkering. Badrummet var från ish 70talet med våtrumsmatta, riktigt risigt. Har nog aldrig sett så taskigt badrum på ett hotell.
    Dåliga kuddar.
    Frukost var ok.

Rumstips: Undvik detta, tveka inte att ta nåt annat i Sundsvall
    Datum för vistelsen: juli 2024
    Tack Rubenstrom
    Omdömet skrevs 18 maj 2024

Fick en otroligt bra service och upplevelse när vi var där med hela familjen. Utan tvekan bland dom bästa bruncher jag varit på.
    Mysigt ställe överlag.

Passar utmärkt för den som vill komma bort ifrån stan och centrum eller helt enkelt bara övernatta vid resor norr som söder. Frukosten håller högre standard än på dom flesta andra hotell jag varit på så plus till det även om smaken är som baken.

Datum för vistelsen: april 2024
    Tack Patric N
    Omdömet skrevs 17 augusti 2023

”Herrgård”, ”4/5 betyg” - pfft… Att kalla det herrgård eller ens hotell är en överdrift. Och 1300 kr/natten är barockt! Se bilderna. Det är sjukhusmiljö. Möjligtvis vandrarhemskänsla/kursgårdsstuk om man vill vara generös då det finns gemensamma umgängesytor tex gillestuga med TV. Absolut inte värt några 1300 kr! T.o.m Scandic är billigare och mycket bättre. Dock ej ofräscht/eftersatt/slitet men inte trevligt och hotellstandard. Tur att vi bara bor här en natt! Inte heller herrgårdskänsla utvändigt utan verkligen kursgårdsstil med huvudbyggnad och flyglar i mycket enkel stil. Inte ståtligt eller något. Ligger i ett bostadsområde. Inga stora vackra ytor eller vyer. Känns som ett skämt att kalla det herrgård. Förstår inte alls ”herrgårdens” egna hotellrumsbilder - vet inte vilka rum det beskriver då dessa ser finare ut. Alla rum runt vårt ser likadana ut. Vi bokade ett rum med dubbelsäng.

Datum för vistelsen: augusti 2023
    • Restyp: Reste med familjen
    Tack Asiktaren
    Omdömet skrevs 28 juli 2023

Det var glädjande att få möjlighet att sitta ute på den stora balkongen och äta middag. Vi satt utomhus även förra gången, men då syntes inga svarta moln i fjärran, men denna gång hade SMHI varnat för kraftiga regn, så vi hade inte trott att vi skulle kunna sitta utomhus. Flickan som serverade gav ett mycket trevligt intryck. Hon sa det är klart ni får sitta ute. Ni kan gå in om det börjar regna. Ett + för en sådan attityd, som tyvärr inte är så vanlig. Helhetsintrycket höjdes därför med en nivå. Det blir 5 poäng istället för 4.
    Bokningssystemet verkade tyvärr inte vara anpassat för verksamheten. Det satt visserligen en liten medarbetare bredvid receptionen. Han ville nog gärna vara behjälplig, men utrustningen var definitivt lite för gammal. Det såg ut som om han hade vaknat upp från en tidsepok då datorer inte hade uppfunnits. Se bild!

Datum för vistelsen: juli 2023
    Tack aklia2018
    Omdömet skrevs 28 januari 2023 från mobil enhet

Överlag en väldigt positiv upplevelse. Familjär stämning, ombonat och en fantastisk service och med kundfokus i världsklass. Mycket god och vällagad mat. Fin innemiljö.

Konferens rummen hade ok standard. Dock dålig projektor i konferensrummet om man har en ppt med mörk bakgrund.

Rummen är relativt enkla, men rena och hemtrevliga. Bra dusch. Saknade läslampa vid sängen.

Jag har en skön känsla när jag tänker på Söråker och den fantastiska närvaro som fanns hos hela personalen var oslagbar.

Rumstips: Ligger 15 min från flygplatsen. Taxi från Sundsvall centrum kostar ca 800 kr.
    Datum för vistelsen: januari 2023
    Restyp: Reste i arbetet