Gullans

Vi kommer tillbaka!

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 aug. 2024från mobil enhet
Perfekt läge med altan med trevlig utsikt! Stort och fräscht rum med två fåtöljer vilket inte är vanligt på andra hotell när man bokar dubbelrum. Bra och hjälpsam personal! Toppen med frukosten som fanns i kökets kyl, bara att fixa och göra iordning det man önskade!
Datum för vistelsen: augusti 2024
Resetyp: Reste som ett par
Skulebergets Frestelse
    0.3 km från Docksta Hotell Ab
      0.6 km från Docksta Hotell Ab
        0.4 km från Docksta Hotell Ab
        Framsidan på hotellet med entré och uteplats
        Ingen förskottsbetalning krävs
        16.8 km från Docksta Hotell Ab
        Pool
        Visa fler hotell i Docksta
        Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Vi hyrde övervåningen i ett av deras hus och det uppfyllde alla förväntningar vi hade. Vi kunde laga egen mat vilket var toppen i dessa tider.
        Enda som var mindre bra var att det låg nära E4:an och en del trafikljud men det stördes vi inte av avsevärt.

2  Tack lappullis
        Omdömet skrevs 19 juli 2020 från mobil enhet

Vi tyckte om Docksta hotell. Fräscht och funktionellt. Tyst omgivning. Välutrustat kök. En del lagade middag i köket och satt ute och åt. Vi använde bubbelpoolen och bastun. Vi trivdes där. Men snälla, byt ut syntetörngotten mot bomull, dom ni har känns elektriska mot huden.

1  Tack Cecilia13190
        Omdömet skrevs 16 juli 2020 från mobil enhet

Vi bokade tre nätter här när vi skulle upp och vandra på Höga kusten. Hade inte så stora förhoppningar men blev positivt överraskade! Bra rum som var välstädade, hade utsikt över vatten och berg, bra matsal där man fick fixa frukost själv av framställda varor som yoghurt, kaffe, havregryn, bröd etc. Det gav en stor flexibilitet och möjliggjorde både sena och tidiga frukostar!
        Köket gick även att använda för att äta middag i.
        Fanns badtunna och bastu att hyra om man så önskade!

2  Tack 71ulrikag
        Omdömet skrevs 23 juni 2019 från mobil enhet

Detta är tredje gången vi bor på detta hotellet. Det är alltid rent och snyggt. Bra frukost. Fin utsikt och vacker miljö. Trevlig och hjälpsam personal.
        Mot en liten avgift så får man ha hund på rummet.

Kan verkligen rekommendera detta hotellet.

Datum för vistelsen: juni 2019
        1  Tack camillac980
        Omdömet skrevs 22 juni 2019 från mobil enhet

Trivsam vistelse på detta hotell. Rent och fint. Praktiskt med att man själv fick plocka i hop sin frukost, ger stor flexibilitet. Bra också med att det fanns ett stort kök där man själv kan laga mat. Ligger nära Skulebergets Via Ferrata och Skuleskogen. Enda nackdelen var att wifi fungerade dåligt.

Datum för vistelsen: juni 2019
        1  Tack ChristerJ738