Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Lättillgänglig vildmark

Var här på våren i fantastiskt fint vårväder. Gölar och dammar gnistrade och mossen låg stilla, med ... läs mer

Omdömet skrevs 6 april 2020
VeniUltra
,
Hallands län, Sverige
Underbar vandring på Sydsveriges största myrområde

Vi utgick från Kittlakull för att vandra Lilla Lövö runt (6,2 km längs orange led). Detta var en ... läs mer

Omdömet skrevs 22 juli 2019
Bednarz80
,
Strängnäs, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 76 omdömen
  
Omdömen (76)
Filtrera omdömen
76 resultat
Medlemsbetyg
44
25
6
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
44
25
6
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 76 omdömen
Omdömet skrevs 6 april 2020

Var här på våren i fantastiskt fint vårväder. Gölar och dammar gnistrade och mossen låg stilla, med några allerta ängspiplärkor som förhöjde upplevelsen. Detta är ett ställe som är lätt att ta sig till (med bil d.v.s.) och som sedan bjuder på fina promenadstråk både för denn hjulburne och den som vill pressa sina apostlahästar lite. Allt är förstås ganska flackt. Är man dock inte intresserad av just barrskog, så kommer man ju inte att vara lika imponerad.

Datum för upplevelsen: april 2020
Tack VeniUltra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019 från mobil enhet

Vi utgick från Kittlakull för att vandra Lilla Lövö runt (6,2 km längs orange led). Detta var en lätt och harmonisk led över spång och rocknar. Det var inte så många andra längs denna led vid vårt besök så man fick möjlighet att njuta av tystnaden och fågelsången. Desto mer välbesökt var det vid naturum där vi besökte det stora fågeltornet, ett högt torn som ger ordentlig utsikt över Kävsjön.

Datum för upplevelsen: juli 2019
1  Tack Bednarz80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StoreMosse, Informationsansvarig på Store Mosse nationalpark, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2019

Tack för er rekommendation. Välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2019 från mobil enhet

Mycket fint och välordnat naturrum med informativ och välvillig personal. Väl utmärkta slingor i vacker miljö med träspångar över myrmarker. Rikt fågelliv och flera fågeltorn att besöka.

Datum för upplevelsen: februari 2019
Tack AgnetaE2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2018 från mobil enhet

Stora mossen är ett område som kombinerar vacker naturupplevelse i form av rikt djurliv (främst fågel) men även natur.
Jag gillar och röra mig och tycker den vandringsled som är 14 km runt mossen är perfekt. Fint spångat och bra skyltat.
En härlig upplevelse.

Datum för upplevelsen: juni 2018
Tack 255alexandrap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2017 från mobil enhet

Mycket trevligt område för vandring. Bra med spångade leder. Bra skyltning av lederna. Fint naturrum och fågeltorn.

Datum för upplevelsen: oktober 2017
1  Tack Börje F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StoreMosse, Chef på Store Mosse nationalpark, svarade på det här omdömetSvarade 16 januari 2018

Vad fint att ni skrev ett omdöme om oss på TripAdvisor. Vi är glada att ni hade en trevlig upplevelse och gillade Store Mosse.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen