Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Extended Stay Facility”
Omdöme om Candlewood Suites

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Candlewood Suites
Rankad som nummer 9 av 24 hotell i Idaho Falls
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs oktober 28 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: One bedroom suites are larger and (mostly) corner/end rooms.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Kevin A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marotel L, Public Relations Manager på Candlewood Suites, svarade på det här omdömetSvarade november 7 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (185)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

167171 av 185 omdömen

Omdömet skrevs oktober 17 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Pet friendly
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack SEAN11111
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marotel L, Public Relations Manager på Candlewood Suites, svarade på det här omdömetSvarade november 7 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 6 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack gournal3311
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade juli 8 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 12 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: If you can get one on the 4th floor with a balcony may be worth the extra.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack mtp123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
lauraballard, General Manager på Candlewood Suites, svarade på det här omdömetSvarade juni 1 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 26 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Stop by the Idaho Brewery, no food, no glitz, hardly open most of the time....but u will be missing ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack jeffdblak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
lauraballard, General Manager på Candlewood Suites, svarade på det här omdömetSvarade april 26 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Idaho Fallshotell
5,4 km bort
La Quinta Inn & Suites Idaho Falls
3,7 km bort
Sleep Inn & Suites
Sleep Inn & Suites
Nr 2 av 24 i Idaho Falls
778 omdömen
0,8 km bort
Home2 Suites by Hilton Idaho Falls
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1,5 km bort
Comfort Inn
Comfort Inn
Nr 14 av 24 i Idaho Falls
81 omdömen
1,6 km bort
Hampton Inn Idaho Falls/Airport
1,8 km bort
Le Ritz Hotel & Suites
Le Ritz Hotel & Suites
Nr 15 av 24 i Idaho Falls
332 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Candlewood Suites? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Candlewood Suites

Adress: 665 Pancheri Dr, Idaho Falls, ID 83402-3963
Telefonnummer:
Region: USA > Idaho > Idaho Falls
Bekvämligheter:
Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 2 av Affärshotell i Idaho Falls
Nr 4 av Romantiska hotell i Idaho Falls
Nr 10 av Familjehotell i Idaho Falls
Prisklass: 694 kr - 1 177 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2,5-stjärnigt — Candlewood Suites 2.5*
Antal rum: 81
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Candlewood Suites. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Candlewood Hotel Idaho Falls
Idaho Falls Candlewood Suites

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt