Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Otrevlig personal”

Torgboden i Bovallstrand
Rankad som nr 3 av 5 Restauranger i Bovallstrand
Prisklass: 5 US$ - 23 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 maj 2021 från mobil enhet

Servitrisen tappade min fiskbit på staketet och la snabbt tillbaka den på tallriken i tro om att vi inte såg... I förvåning tog jag emot maten ändå utan att klaga. I övrigt hade personalen en tråkig ton och inställning.

Datum för besöket: april 2021
Tack Casper N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (16)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 16 omdömen

Omdömet skrevs 20 augusti 2020

Bra mat och trevlig stämning. Opretentiöst men snyggt fixat och inspirerande inredning med sjöfartsdetaljer på ett bra sätt.

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Sture H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Evelina O, Ägare på Torgboden i Bovallstrand, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Vad roligt att ni var nöjda med ert besök hos oss, välkommen tillbaka i sommar.

MVH Torgboden i Bovallstrand

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 maj 2020 från mobil enhet

Familjeägd restaurant med gemytlig miljö, och härligt bemötande. God service, och det finns alltid ett leende. Maten är hemlagad, och mycket god. Det är rejäla portioner för ett skäligt pris. Finns möjligheter att sitta både inne och ute. Och i dessa tider kan man även få take away. Rekommenderas :-)

Datum för besöket: maj 2020
3  Tack Calcamma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Evelina O, Ägare på Torgboden i Bovallstrand, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Vad roligt att höra, varmt välkomna tillbaka i sommar.

MVH Torgboden i Bovallstrand

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2020

Ätit Fish'n Chips och pannbiff med lök där i sommar!
Otroligt gott och väl tilltagna portioner!
Hämtmat om man vill ha det.
Många goda ölsorter att välja mellan. Alltid lika positiv och trevlig personal

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 654monicae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Evelina O, Ägare på Torgboden i Bovallstrand, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Tack för den fina responsen, och välkomna åter!

MVH Torgboden i Bovallstrand

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2019 från mobil enhet

Mysigt ställe och familjär stämning! Man känner sig som hemma! Enkel och god mat som serveras på ett smakfullt sätt! Hamburgaren "Jonas special" är den bästa våra grabbar har ätit någonsin hälsar dom!! Trevliga ägare och personal!

Datum för besöket: augusti 2019
1  Tack Marie A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Evelina O, Ägare på Torgboden i Bovallstrand, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Tack för de fina omdömet och att ni tog er tid att skriva. Ses i sommar.

MVH Torgboden i Bovallstrand

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Torgboden i Bovallstrand tittade också på

Bovallstrand, Västra Götalands län
Bovallstrand, Västra Götalands län
 

Besökt Torgboden i Bovallstrand? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt