Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
En riktig fullträff!

Guiden och skepparen Bosse har skapat något alldeles extra. Turen var personlig, rolig och ... läs mer

Omdömet skrevs 5 september 2020
Oline_Andersson
från mobil enhet
Guidad Båttur till Vinga

Jättebra guidad tur till Vinga med kapten Bosse vid ratten. Mycket intressanta historia fick vi ... läs mer

Omdömet skrevs 20 augusti 2020
kaerranp
,
Hönö, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 71 omdömen
  
Omdömen (71)
Filtrera omdömen
71 resultat
Medlemsbetyg
71
0
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
71
0
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 71 omdömen
Omdömet skrevs 5 september 2020 från mobil enhet

Guiden och skepparen Bosse har skapat något alldeles extra. Turen var personlig, rolig och underhållande. På vägen till och från ön Vinga berättades spännande historier från förr. Kommer rekommendera denna turen till flera personer i min närhet.
Tack Bosse för en fantastisk eftermiddag på din båt!

Datum för upplevelsen: september 2020
Tack Oline_Andersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Belleamie2018, Ägare på Hönö Tourist & Fishing, svarade på det här omdömetSvarade 6 september 2020

Tack Oline för de fina orden de värmer verkligen, hälsa de övriga i sällskapet.
Bosse

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2020 från mobil enhet

Jättebra guidad tur till Vinga med kapten Bosse vid ratten. Mycket intressanta historia fick vi höra under färden ut till Vinga. Kan verkligen rekommenderas

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack kaerranp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Belleamie2018, Ägare på Hönö Tourist & Fishing, svarade på det här omdömetSvarade 21 augusti 2020

Stort tack för den fina rekommendationen
Bosse

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2020

Turen till Vinga var verkligen genomtrevlig, och kapten för skutan höll låda på sitt alldeles egna sätt, vi fick höra om inte bara Evert Taube utan även om sälar och tyska ubåtar m.m. Rekommenderas varmt!

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack AoMiLund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2020 från mobil enhet

Härlig båttur och skeppar’n var föredömlig i att hantera båt, stämning och coronaregler. Stort tack för en toppendag!

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack PU200
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2020

Så roligt och imtressant, våra barn tyckte sälsafarin var en höjdare. Vi hade en jättehärlig eftermiddag. Det märks att Bosse har ett brinnande historieintresse, och det förmedlade han så fint till oss som var med på båtturen.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack annelkjar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen