Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow-känsla ”
Omdöme om Movitz Magasin

Movitz Magasin
Boka bord
2
tis 1/12
20:00
Rankad som nr 1 av 5 Restauranger i Mollösund
Certificate of Excellence
Prisklass: 16 US$ - 35 US$
Beskrivning: Restaurang, Bar och nattklubb vid kajkanten i pittoreska Mollösund. sommaröppet från 15 juni-15 augusti, vår och höst helger, ring för mer detaljerade öppettider.
Restauranginformation
Beskrivning: Restaurang, Bar och nattklubb vid kajkanten i pittoreska Mollösund. sommaröppet från 15 juni-15 augusti, vår och höst helger, ring för mer detaljerade öppettider.
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Härligt läge i hamnen , vi åt musslor som var helt underbara. Vi åt Bara lunch , för vi hade bokat bord på ett annat ställe vilket vi ångrade. Vi kommer tillbaka och provar middagen nästa gång.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Petsve10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (41)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 41 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2020

Häftig lokal med fin utsikt över havet, god mat (moules frites), trevlig ljudnivå och musik. Proffsig service.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 911fredrikat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Ett av de bästa ställena jag varit på.
Personalen var väldigt serviceinriktad och trevlig. Maten var jättegod och vi fick den snabbt trots mycket folk.

Datum för besöket: juli 2020
Tack tobbef140
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Mycket god mat och jättefin service. Vi var ett större sällskap och fick ett eget bord på ovanvåningen. Personalen var professionell och uppmärksam. Tack, vi kommer tillbaka.

Datum för besöket: juli 2020
Tack christinawE8415KV
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Fantastiskt god fisk! Maten var otrolig, något dyrare men väl värt dem pengarna. Bra service! Men dock ganska litet ställe.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Mickeyhey
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Movitz Magasin tittade också på

Mollösund, Västra Götalands län
Mollösund, Västra Götalands län
 
Mollösund, Västra Götalands län
Mollösund, Västra Götalands län
 

Besökt Movitz Magasin? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt